Kevin Schijven Kevin Schijven
16/11/2022 10:14 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/11/2022 10:14

Ethereum & Trust Wallet dalen ’t hardst, Shiba Inu & Chiliz stijgen juist

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Rust aan de crypto top: deze kleinere coins stijgen alsnog flink

Foto: Yuri Shebalius/Shutterstock

Na de FTX crash is de crypto markt enigszins afgekoeld. Terwijl gisteren de meeste koersen nog voorzichtig groen kleurden, staan ze vandaag echter weer over het algemeen in het rood. Buiten enkele uitzonderingen zijn het geen grote percentages, een teken van de grote onzekerheid en terughoudend momenteel in de markt. De totale marktkapitalisatie zakt met 1,5% naar $875 miljard.

Ethereum netwerk nadert gigantische DeFi mijlpaal na explosieve groei
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin stoeit met $17.000

Bitcoin (BTC) was gisteren en afgelopen nacht aan het stoeien met $17.000, maar kon nog niet het niveau doorbreken. Op het moment van schrijven zakt de BTC prijs naar $16.750 waarmee koers net in de min staat ten opzichte van 24 uur geleden. Ondertussen blijft een recordhoeveelheid BTC uit beurzen stromen.

Advertentie

Ethereum zakt hardst in top 10

Ethereum (ETH) daalt vandaag opvallend harder, zelfs harder dan de rest van de top 10 grootste crypto. Het lukte ETH niet om boven $1.270 stand te houden en zakt momenteel naar $1.231 waarmee de koers 2,7% in de min staat vandaag.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Shiba inu als enige top 10 token in de plus

Daartegenover is shiba inu (SHIB) de enige koers in de top 10 die nog in de plus vandaag staat, al is het slechts 2%. SHIB maakte vanochtend nog een flinke piek naar $0,00000956, maar zakt nu naar $0,00000934.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Stacks en chiliz stijgen keihard ondanks rode markt

In de top 100 hebben we aan de groene kant vandaag maar een handjevol crypto, maar er zitten twee koersen tussen die fors stijgen. Stacks (STX) maakte gisterenmiddag een enorme piek naar $0,3 en hield vervolgens stand op $0,25. Vanochtend verliest STX daar grip op, maar de koers staat alsnog maar liefst 8,2% in de plus vandaag.

Chiliz (CHZ) staat zelfs 12,5% in de plus vandaag en is daarmee de hardste stijger van de dag in de top 100. De CHZ koers lukte nog niet om vanochtend door $0,24 te breken en zakt op het moment van schrijven naar $0,228.

Wat gaan de bitcoin en altcoin koersen doen? BTC en ETH analyse
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Trust Wallet en Tokenize Xchange hardste dalers crypto top 100

Aan de rode kant van de top 100 hebben we vandaag ook twee uitschieters. Exchange tokens vangen allemaal klappen, maar niet zo hard als die van tokenize xchange (TKK). TKK daalt momenteel richting $8, de laagste prijs sinds medio september en staat daarmee 12,2% in de min.

Trust Wallet (TWT) is vandaag de grootste verliezer en zakt met 17% naar $1,87. Het is echter geen verrassing dat TWT koers corrigeert na de enorme stijging van de afgelopen dagen. TWT staat alsnog 64% in de plus ten opzichte van een week geleden.

Bitcoin en ethereum fondsen lekken geld, CoinShares legt uit waarom
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie