Timo Bult Timo Bult
19/04/2021 06:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/04/2021 06:04

Flare Network (FLR), dat brug bouwt tussen ETH en ripple, geeft hint wanneer netwerk eindelijk live gaat

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Flare Network (FLR), bruggenbouwer tussen netwerken, geeft hint wanneer netwerk eindelijk live gaat

Flare Network (FLR) was eind vorig jaar vaak in het nieuws, vooral vanwege de grote airdrop onder ripple (XRP) bezitters. Maar sindsdien hebben we er eigenlijk niet zo heel veel meer van gehoord. Ook vraagt men zich hier en daar af wanneer ze hun FLR eigenlijk krijgen. Enkele dagen geleden maakte het team achter het project een tijdframe bekend voor de distributie van de FLR-tokens.

Flare is een nieuw blockchain-platform dat smart contracts combineert met cryptocurrencies op blockchains die dit soort contracten niet ondersteunen. Dit gaat aan de hand van een zogenaamde Ethereum virtual machine (EVM). Flare bouwt een brug tussen het Flare network en XRP via de FXRP protocol zodat XRP tokens gebruikt kunnen worden in smart contracts op Flare.

Enkele netwerken waar Flare Network een brug wil slaan is Cardano (ADA), Ripple (XRP) en Litecoin (LTC). Het netwerk ondergaat nu uitgebreide tests om er zeker van te zijn dat de lancering van het netwerk goed verloopt.

Pas dan kunnen degenen die meededen aan de airdrops de distributie van hun gratis FLR tokens verwachten. Maar wanneer zullen de tests naar verwachting afgerond zijn? Flare Network laat op Twitter een voorzichtige schatting doorschemeren:

“De FLR-distributie begint wanneer het Flare Network live gaat. Het team werkt eraan om dit zo snel mogelijk VEILIG te laten gebeuren. Het is afhankelijk van het voltooien van de beveiligingstests. We verwachten dit eind juni +/- 2-4 weken.”

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie