Ivo Melchers Ivo Melchers
13/01/2024 19:09 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/01/2024 18:24

Gewaagde crypto strategie leverde Steve 600% winst op

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Gewaagde crypto strategie leverde Steve 600% winst op

Foto: Tirachard Kumtanom/Shutterstock

Investeerders hebben het boek van 2023 met voldoening afgesloten, gezien de opmerkelijke successen. De crypto-industrie heeft zichzelf gemanifesteerd als grote uitblinker. Als je aan het begin van het jaar je slag had geslagen bij de grootste munten van de sector, zou je nu kunnen genieten van winsten van enkele honderden procenten.

De Belgische handelsveteraan steve heeft dit echter ruimschoots weten te overtreffen; hij harkte namelijk zo’n 600 procent aan rendement binnen het afgelopen jaar. Nieuwsgierig naar zijn geheim? Op handelsplatformToro kun je zijn portfolio gedetailleerd volgen en zelfs moeiteloos kopiëren.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Waarom vandaag een belangrijke dag is voor Avalanche (AVAX)
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Crypto long strategie

Steve betrad het investeringslandschap meer dan 11 jaar geleden en heeft sindsdien consequent een actieve handelsbenadering toegepast om zijn winsten te maximaliseren. Voortdurend speurt hij de cryptomarkt en de Amerikaanse aandelenmarkt af, altijd op zoek naar lucratieve koopmogelijkheden.

In het trading jargon zijn long en short gaan termen die veel worden gebruikt. Wanneer men een long positie opent, speculeert men op een prijsstijging en wanneer men een short positie opent, speculeert men juist op een prijsdaling.

Steve hanteert een opmerkelijke strategie waarin hij alleen maar long gaat. ‘’Ik short nooit, ik ga altijd long in korte of lange termijn posities’’, zo schrijft hij op zijn eToro-profiel.

Deze aanpak heeft hem vorig jaar een gigantisch rendement van 600,23 procent opgeleverd. Hiermee heeft hij een stuk beter gepresteerd dan het jaarlijkse rendement van bitcoin (BTC). De bitcoin koers steeg gedurende 2023 namelijk met 154,37 procent.

Advertentie

Volledig gefocust op solana

Momenteel is solana (SOL) het enige activum dat Steve in bezit heeft. ‘’Op dit moment zit ik volledig in SOL omdat het de grootste groeimogelijkheid heeft op de middellange termijn’’, aldus Steve.

Binnen de crypto-gemeenschap koesteren velen hoge verwachtingen voor 2024, in de hoop dat het een nog voorspoediger jaar wordt dan het reeds succesvolle 2023. Als dit scenario werkelijkheid wordt, zal Steve volop profiteren van zijn long-strategie.

Je kunt profiteren van Steve’s schat aan ervaring zonder zelf de koersgrafieken voortdurend te hoeven monitoren. Handelsplatform eToro biedt namelijk de mogelijkheid om Steve, en duizenden andere handelaren, te kopiëren. Maak een account aan via deze link om meteen van start te gaan.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro. Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico. 74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie