Kevin Schijven Kevin Schijven
07/02/2023 11:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/02/2023 11:41

Groene altcoin markt: deze crypto koersen stijgen keihard vandaag

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Crypto markt stijgt plotseling hard, deze koers stijgt zelfs 75%

Foto: Avi Rozen/Shutterstock

Alhoewel de rust lijkt terug te keren aan de top van de crypto markt, hebben we onder de altcoins vandaag toch een opvallend groot aantal harde stijgers. Vooral artificial intelligence (AI) gerelateerde cryptomunten trekken momenteel flink aan. Daarmee breekt de totale marktkapitalisatie van crypto vandaag de $1,12 biljoen na een stijging van 1,8%.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin stoeit weer met $23.000

Bitcoin (BTC) kwam onlangs, na FOMC, even boven $24.000 uit. Echter is de koers inmiddels weer terug in gevecht met de $23.000. Desondanks maakt bitcoin een zogenaamde golden cross, wat meestal gezien wordt als een bullish teken.

Advertentie

Ethereum koers stijgt 1,1%

Ethereum (ETH) maakte afgelopen nacht even een duik helemaal naar $16.000, maar komt langzamerhand weer aan bij de $1.650 waar de koers gisteren werd afgewezen. ETH staat daarmee 1,1% in de plus vandaag.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Polygon hardste stijger in rustige crypto top 10

De rest van de top 10 grootste cryptomunten ziet er zelfs nog rustiger uit vandaag. Ripple (XRP) staat met $0,397 slechts 0,1% in de plus. Cardano (ADA) staat met $0,390 juist 0,1% in de min.

Dogecoin (DOGE) zakt met 0,4% naar $0,915. Binance coin (BNB) trekt iets sterker aan en staat met $331 1,5% in de plus. Polygon (MATIC) is daarentegen de sterkste stijger uit de top 10. De MATIC koers stijgt met 4,2% naar $1,24.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Veel zeer harde stijgers in crypto top 100

In de top 100 vinden we vandaag wel een groot aantal harde stijgers. Chiliz (CHZ) en mina protocol (MINA) stijgen beide met bijna 9%. ImmutableX (IMX) staat samen met GMX (GMX) al meer dan 10% in de plus.

Rocket pool (RPL) stijgt meer dan 11%, baby doge coin (BABYDOGE) staat 13% in de plus vandaag, 120% deze week en komt daarmee de top 100 binnen. Render (RNDR) stijgt 14%, synthetix (SNX) 15% en lido (LDO) zelfs 18%.

Singularitynet (AGIX) stijgt vandaag met 19% en staat maar liefst 225% in de plus ten opzichte van een week geleden. Het is een duidelijk voorbeeld dat AI crypto vandaag het voortouw nemen.

Nog harder stijgt fetch.ai (FET), die vandaag 25% in de plus staat en 108% ten opzichte van een week geleden. Frax share (FXS) stijgt zelfs met 30% vandaag, maar het is the graph (GRT) die vandaag het hardst stijgt. De GRT koers staat vandaag ruim 33% in de plus en 100% in de plus deze week.

Veelbelovend Ethereum project krijgt steun van Coinbase en Google Cloud
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor een groot aantal cryptomunten direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie