Het Binance fenomeen slaat weer toe, cryptocurrency stijgt met 1.125%!

Vrijdag werd het gedecentraliseerde muziek streamingplatform Audius (AUDIO) gelanceerd, echter kreeg het op social media maar weinig aandacht van het ecosysteem. In alle teleurstelling viel de waarde van de coin, volgens CoinGecko, op de dag van lancering naar een dieptepunt van $0,06.

- Advertentie -

De daling van de coin was natuurlijk een grote teleurstelling en mislukking voor zijn investeerders, echter bleek dit niet van lange duur te zijn. Enkele uren later kwam Binance namelijk met een interessante aankondiging.

Binance Labs, de investerings- en incubatietak van Binance, had namelijk besloten om een strategische investering te doen in Audius. Dit leidde tot een additionele investering ter waarde van $1,25 miljoen. Voor wie nog niet bekend is met het platform; Audius is een gedecentraliseerd streamingprotocol dat iedereen de vrijheid geeft om alle audiocontent te distribueren, er geld mee te verdienen en te streamen.

“Met 750.000 maandelijkse actieve gebruikers en meer dan een miljoen streams per maand over meer dan 100.000 nummers, werkt Audius samen met topartiesten zoals deadmau5, 3LAU en RAC om de cryptokloof over te steken.”

Het resultaat? Het is algemeen bekend wat er kan gebeuren wanneer Binance besluit een cryptocurrency te ondersteunen. Het nieuws veroorzaakte een sterke opwaartse prijsbeweging die AUDIO naar $0,49 stuurde, wat een stijging van 1.125% vertegenwoordigt in een tijdsbestek van een paar uur.

Het door ons genoemde ‘Binance fenomeen’ wordt door heel veel investeerders van coins die nog niet door Binance ondersteund worden als het ultieme doel gezien. Het ondersteunen van de coin door Binance kan zorgen voor veel meer liquiditeit en een explosieve prijsstijging, wat natuurlijk winst betekent voor de vroege investeerder.

- Advertentie -

Inmiddels is de coin wel weer afgekoeld en handelt het volgens CoinMarketCap voor $0,21 met een marktkapitalisatie van ongeveer $26,7 miljoen.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.072,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.788,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.860,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.882,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.893,80 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) handel en cryptocurrency mining wellicht binnenkort legaal in Pakistan

0
Pakistan gaat wellicht binnenkort cryptocurrencies als bitcoin (BTC) alsmede crypto-mining legaliseren. Een wetsvoorstel hiervoor is al unaniem aangenomen in een van de vier provincies...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...