Rico Engelbarts
29/10/2018 19:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/10/2018 19:10

Hollywoodster Johnny Depp stapt in cryptocurrency entertainment project

icon-altcoins
Altcoin nieuws
hollywood_ster_johnny_depp_stapt_in_cryptocurrency_entertainment_project

Johnny Depp, de Amerikaanse acteur, filmproducent en mega ster, heeft aangekondigd te gaan samenwerken met filmmaker Andrea Iervolino op het door cryptocurrency ondersteunde entertainment platform TaTaTu.


De twee zijn van plan film content te gaan maken voor het crypto-platform. Het duo zou al begonnen zijn met het maken van de film ‘Waiting for the Barbarians,’ wat een verfilming is van het gelijknamige boek van J.M Coetzee en geproduceerd wordt door producent Infinitum Nihil, waar Depp eigenaar van is.
Andrea Iervolino is de medeoprichter en CEO van de AMBI Media Group, tevens een groot filmproducent. Iervoliono’s AMBI partner is Monika Bacardi. Zij had in mei 2018 $100 miljoen geïnvesteerd in het blockchain-platform TaTaTu.
TaTaTu wil een combinatie creëren van social media website en streaming dienst. Het wil filmpiraterij tegengaan en meer transparantie bieden aan rechthebbenden. Gebruikers kunnen beloond worden met tokens door content te streamen. Tevens kunnen adverteerders tokens gebruiken voor betalingen.

Iervino zei het volgende over de samenwerking met Depp:Johnny heeft het vermogen om materiaal te conceptualiseren op een manier waarop maar weinig kunnen dat kunnen, en is ontlast van conventionele industrieformules die de productie van traditionele projecten dicteren. Terwijl we vooruitgang boeken om een ontwrichting te omarmen, zal Johnny een belangrijke medewerker van ons zijn en we zijn enorm enthousiast om zijn visies en instincten te gebruiken om verhalen weer tot leven te brengen.

Depp gaf aan eveneens enthousiast te zijn over de samenwerking:

Ik bewonder de fantasierijke instelling van Andrea en kijk ernaar uit om samen te werken op een bevrijdende, progressieve manier die past bij de regisseurs van onze respectievelijke entiteiten.

TaTaTu handelt op cryptocurrency-exchange Liquid en heeft nog een aantal films in ontwikkeling waaronder een biografie van Lamborghini met Antonio Banderas en Alec Baldwin, een documentaire met Jeremy Renner en een film met Jim Caviezel en Mira Sorvino genaamd The Sound of Freedom.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
bitcoin miners stappen over naar kaspa 95% meer winst
Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst
Advertentie