Discussier met alle crypto insiders via Telegram

IOTA (MIOTA) onthult nieuw product, dit is wat je ermee kan!

De IOTA Foundation heeft gisteren een interessante aankondiging gedaan samen met de bekende autofabrikant Jaguar Land Rover en semiconductorproducent STMicroelectronics. Het project heeft namelijk een nieuw product onthuld: IOTA Access, “een van de meest geweldige producten” aldus IOTA-medeoprichter Dominik Schiener.

IOTA (MIOTA) is een platform dat draait om het Internet-of-Things (IoT). Op een decentrale manier kunnen autonome apparaten communiceren via de IOTA Tangle, een soort blockchain-implementatie. Een van de mogelijkheden die dit biedt is een autonome supply chain waarin robots zelf grondstoffen kunnen kopen en vervolgens verwerken.

- Advertentie -

Het nieuwe product sluit hier direct op aan. IOTA Access biedt op een gedecentraliseerde en contactloze manier toegang tot smart apparaten. Zo worden tussenpartijen overbodig gemaakt. In de aankondiging wordt een mooi voorbeeld gegeven:

“Access richt zich in eerste instantie op het mogelijk maken van diensten rond mobiliteitsgebruikssituaties, of het nu gaat om micromobiliteit, auto’s of andere. Je kunt je auto voor een paar uur verhuren terwijl je aan het werk bent, of een paar dagen op vakantie bent. Je hoeft niet te vertrouwen op een gecentraliseerde service of tussenpersoon om het proces te vergemakkelijken.”

“De auto en het netwerk doen al het werk,” aldus de IOTA Foundation.

“En maak je geen zorgen, je kunt zelfs regels instellen voor hoe je voertuig onderweg kan worden gebruikt, en zelfs microservices inschakelen voor extra functies, zoals het verwijderen van een snelheidsbegrenzer voor de sensatiezoeker.”

Medeoprichter Dominik Schiener is razend enthousiast over het product. Hij noemt het een van de meest geweldige IOTA producten waarin hij gewerkt heeft. Daar lijkt de community het mee eens te zijn. Niet lang na de aankondiging schoot de IOTA koers namelijk een aantal procent omhoog.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.194,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.988,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.032,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.043,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.070,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.988,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.032,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.043,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.070,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.194,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...