Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Justin Sun plaatst monument voor Ethereum zodra TRON het platform inhaalt

Tweets waarin Just Sun, the CEO van TRON, Ethereum en haar community uitdaagt zijn niet zeldzaam. Dat is ook niet zo gek, Ethereum is namelijk een van de concurrenten van TRON. De inhoud van die tweets focust zich vaak op waarom TRON beter is dan Ethereum. Nu tweet Sun dat hij er 100% zeker van is dat zijn platform Ethereum uiteindelijk zal inhalen.

Het feit dat TRON zijn top 10 plek af moest staan aan Cardano doet er voor TRON’s community niet zoveel toe. Volgens hen is het namelijk slechts een kwestie van tijd dat TRON de top 10 op basis van marktkapitalisatie weer binnenkomt en Ethereum inhaalt. Sun zal naar eigen zeggen een monument voor Ethereum neerzetten zodra TRON het nu tweede grootste platform in de cryptocurrency-markt inhaalt:

- Advertentie -

TRON-voorstanders wijzen vooral naar de statistieken van de DApps op TRON. Deze zouden namelijk naar verluidt sneller en goedkoper zijn, en meer transacties per seconde kunnen verwerken dan zijn concurrenten zoals EOS en Ethereum. TRON zag deze week zelfs een groter dagelijks DApp-transactievolume dan een van zijn grote concurrenten, EOS.

Nog iets waar de TRON-community trots op is, is de positie op de Chinese blockchain-ranglijst. Deze ranglijst wordt maandelijks opgesteld door het CCID, een Chinese door de staat gesteunde onderzoeksorganisatie. TRON nam daarop in de meest recente editie de tweede positie in, achter EOS en voor Ethereum.

Ondanks het feit dat het succes van TRON vaak wordt afgedaan als een simpele hype rondom het merk, mogen de prestaties niet over het hoofd worden gezien. Het kan daarom zomaar zo zijn dat we TRON, en niet Ethereum, in de nabije toekomst achter Bitcoin (BTC) in de top 10 op basis van marktkapitalisatie terug kunnen vinden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.350,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.217,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.307,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.311,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.350,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.217,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.307,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.311,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...