Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Litecoin (LTC) blockchain game ‘spamt’ netwerk, maar dat is volgens ontwikkelaars niet erg

Het spel LiteBringer ziet steeds meer spelers, en dat is te zien aan het aantal litecoin (LTC) transacties. LiteBringer is een RPG die zich afspeelt in een fantasiewereld. Naast dat het spel een succes blijkt te zijn, is de ontwikkeling ook positief voor Litecoin in het algemeen.

LiteBringer werd op 15 september gelanceerd en is een spel dat is gebaseerd op de Litecoin blockchain. Spelers kunnen LTC verdienen door quests te voltooien of door hun in-game spullen te verkopen.

- Advertentie -

Aan de on-chain gegevens van de LTC blockchain is duidelijk te zien dat het aantal transcties op de blockchain flink is toegenomen sinds de lancering. De ontwikkeling wordt met open armen ontvangen door Litecoin-ontwikkelaar Jon Moore:

“Transacties exploderen op de #Litecoin blockchain !! Dit komt door de @litebringergame, maar het beste eraan is dat iedereen die een game speelt, moet leren over #LTC en dat het als valuta wordt gebruikt. Je kunt niet spelen tenzij je een paar lites hebt”

Moore stelt dat het toenemende aantal transacties een goed teken is. Iedereen die het spel speelt moet namelijk een basiskennis hebben van Litecoin. De stijging is volgens hem een indicator dat steeds meer mensen leren over, en in aanraking komen met Litecoin.

Hier en daar wordt kritiek gegeven dat het spel voor spam zou zorgen op de blockchain. Maar de projectleider van de Litecoin Foundation, David Schwartz, stelt in een tweet dat Litecoin er alsnog van profiteert:

“Dus heeft de #Litecoin-blockchain geprofiteerd van de toename van transacties, maar een afname van de mediane #LTC transactiewaarde?

JA

#Litebringer van @CipSoft heeft extra aandacht en gebruik van LTC gebracht, via micro transacties via een legitieme game.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.134,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.919,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.920,20 Kopen
3
Bitvavo
Reviewed
€10.941,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.008,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.134,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.919,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.920,20 Kopen
3
Bitvavo
Reviewed
€10.941,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.008,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...