Wessel Kersting Wessel Kersting
13/11/2021 15:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:18

Livepeer (LPT) is de grootste stijger van de week op de crypto markt!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Crypto_weekoverzicht_dalende_koersen_nieuwe_ATH_Bitcoin-City_shiba_inu_ingehaald_en_meer

De cryptocurrency uit de top-100 met de grootste stijging van de afgelopen 7 dagen is het op Ethereum (ETH) gebaseerde livestream protocol Livepeer (LPT). De coin steeg de afgelopen 7 dagen 116% en de afgelopen 24 uur met 15%. In de afgelopen week werd ook een nieuwe all-time high gemaakt van $98,70.

De stijging van LPT werd veroorzaakt door de overname van MistServer, een open-source media streaming toolkit, door Livepeer. Dit was voor het project de eerste overname ooit, groot nieuws dus voor de ontwikkeling van het project. De overname zorgde ervoor dat de zijwaartse prijsactie van Livepeer doorbroken werd. Na deze aankondiging steeg de koers namelijk met meer dan 30% in een dag. De weken die volgden, maakte LPT elke dag een nieuwe hogere bodem.

De koers ging pas echt hard vanaf 8 november. Toen steeg de koers maar liefst met 50%. Handelaren hadden geen enkele moeite met het doorbreken van de all-time high die geplaatst was op 10 mei 2021. De dag daarna was het feest echter nog niet voorbij. Deze dag zagen we namelijk een stijging van 100%.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Reden van stijging blijkt toch onduidelijk

Toch is het niet geheel duidelijk waarom Livepeer deze ineens zo hard de lucht in schiet. Mason Nystrom, Research Analyst bij MessariCrypto, zegt “Ik weet niet of er een specifieke katalysator is voor de recente prijsprestaties van Livepeer,”. Het laatste nieuws rondom ontwikkelingen binnen het platform was midden oktober. Sindsdien zijn er geen verdere overnames of samenwerkingen aangekondigd. Het zou kunnen dat er stiekem toch wat aan zit te komen met betrekking tot de ontwikkeling van het project. Daarom zou het interessant kunnen zijn om dit project goed in de gaten te houden!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie