Rico Engelbarts
23/05/2018 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/05/2018 16:30

McAfee voorspelt bullrun na dalende cryptomarkt

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
john_mcafee_voorspelt_bullrun_na_dalende_crypto_markt

Internetbeveiliging-deskundige John McAfee, verwacht dat bull terugkomen naar de cryptomarkt, ondanks de recente prijsdalingen over de hele linie. Miljarden zullen door institutionele beleggers in de cryptomarkt gepompt worden, voorspelt hij in een tweet.
Institutionele beleggers om miljarden in crypto te pompen
John McAfee verwacht een bullrun in de nabije toekomst op cryptocurrency-markten. Miljarden zullen in de markt gepompt worden door institutionele beleggers, voorspelt de internetbeveiligings-specialist deze week in een bericht op het microblogging platform Twitter. McAfee claimt dat dit zal leiden tot aanzienlijke veranderingen in de marktkapitalisatie van de leidende cryptocurrencies, maar ook in die van de meeste altcoins.

Institutionele beleggers bereiden zich voor om de cryptocurrency-markt met wraak te betreden.

Dat zei McAfee in zijn tweet. Hij legde uit dat het over het algemeen langetermijnbeleggers zijn die miljarden op de markt zullen uitgeven. Verder schreef de software-goeroe:

Verwacht dat de tien beste munten vrij snel door het dak zullen gaan. Het grootste deel van de altcoins zal snel volgen.

Toegevend dat hij niet meer informatie had dan zijn volgers, adviseerde John McAfee hen om het recente nieuws bij te houden en hun hoofd te gebruiken.
Waarschijnlijk refereerde McAfee aan verschillende recente aankondigingen die mogelijke ontwikkelingen in die richting aangeven. Eerder deze maand suggereerden rapporten dat Goldman Sachs een Bitcoin trading operation zal starten om Bitcoin-futures te kopen en verkopen namens institutionele klanten. Nog recentelijker heeft de Amerikaanse crypto-exchange Coinbase nieuwe diensten, zoals crypto-hedgefondsen, aangekondigd die bedoeld zijn om grote spelers aan te trekken. De plannen omvatten de lancering van een crypto-beheerdiensten en een reeks tools die speciaal ontworpen zijn voor instituties die Coinbase Prime genaamd zijn. Het in San Francisco gevestigde bedrijf heeft ook met toezichthouders gesproken over de mogelijkheid om een bankvergunning aan te vragen.
De optimistische prognose van McAfee valt echter samen met de terugkeer van de bears op de markt voor cryptocurrency. De prijs van Bitcoin in net onder de $8.000 gedaald en raakt het dieptepunt sinds een maand. Bitcoin Cash (BCH) noteert momenteel $1000. John McAfee heeft eerder voorspeld dat de prijs van Bitcoin tegen het einde van 2020 $1 miljoen zal bedragen.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis
Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie