Ivo Melchers Ivo Melchers
14/11/2023 09:03 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2023 09:10

Nederlands platform deelt gratis Solana (SOL) uit – nog 24 uur te gaan

Solana-SOL
icon-altcoins
Altcoin nieuws
solana-SOL-anycoin-direct-crypto

Foto: Shutterstock/FellowNeko

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het is je vast niet ontgaan dat solana (SOL) de crypto-wereld op zijn grondvesten heeft laten schudden de afgelopen tijd. De populaire altcoin heeft zichzelf volop in de schijnwerpers gewerkt met een stijging van 175 procent in 30 dagen. De laatste tijd neemt Solana dan ook een hoofdrol aan op Crypto Insiders, en ook nu zijn er weer enkele positieve ontwikkelingen te melden.

Op het moment van schrijven is de koers van Solana $56. Echter, steeds meer experts en handelaren verwachten dat Solana richting de marktwaarde van Ethereum zal stijgen. De Nederlandse crypto beurs Anycoin Direct biedt een unieke actie waarmee nieuwe gebruikers kunnen profiteren van de huidige hype omtrent Solana. Als je nu een account aanmaakt bij  Anycoin Direct, krijg je gratis en voor niets Solana (SOL) op je account gestort. Niemand weet hoeveel dit in de toekomst waard kan worden, maar gratis crypto is natuurlijk nooit verkeerd. De actieperiode loopt tot en met morgen, dus wees er snel bij.

Waarom Solana blijft stijgen

Allereerst heeft Coinbase, de Amerikaanse beursgenoteerde crypto beurs, gisteren aangekondigd de handel in perpetual futures-contracten voor zowel solana als avalanche (AVAX) aan te bieden op hun internationale beurs (Coinbase International Exchange) en hun geavanceerde handelsplatform (Coinbase Advanced).

Perpetual futures zijn financiële contracten waarmee handelaren kunnen speculeren op de prijsbeweging van een activum zonder deze zelf te bezitten, en bovendien zonder vaste vervaldatum.

Het is ook het vermelden waard dat Solana onlangs Ethereum (ETH) heeft overtroffen in termen van dagelijkse actieve gebruikers, wat een opmerkelijke prestatie is. Uit gegevens van Artemis blijkt namelijk dat Solana, ook wel een ‘ethereum-killer’ genoemd, afgelopen zaterdag 356.300 unieke actieve gebruikers registreerde. Hiermee overtrof het met bijna 10 procent de bijna 330.000 gebruikers van Ethereum.

De activiteit op het Solana netwerk is de afgelopen dagen in de hoogste versnelling toegenomen. Op 7 november telde het netwerk namelijk nog ‘slechts’ 208.000 actieve adressen.

Meer positieve ontwikkelingen

De recente nieuwsberichten zijn een voortzetting van de eerdere positieve ontwikkelingen die hebben bijgedragen aan de spectaculaire stijging van de SOL koers.

Zo werd gedurende Breakpoint, een jaarlijkse Solana-conferentie, een samenwerking met Amazon Web Services (AWS) aangekondigd. Dit is ’s werelds grootste public cloud platform en kan nu gebruikt worden om Solana-nodes te lanceren en te beheren.

Tijdens het evenement werd tevens naar buiten gebracht dat de dataset van het layer-1 netwerk nu toegankelijk is via Google BigQuery, een cloudgebaseerde datawarehouse- en analyse-service van Google Cloud.

De positieve Solana-ontwikkelingen volgen elkaar snel op en dit wordt sterk weerspiegeld in de opwaartse koers. Anycoin Direct wil lezers van Crypto Insiders de gelegenheid bieden om te profiteren van de heersende positieve sfeer in het Solana-ecosysteem.

De Nederlandse beurs biedt om die reden een welkomstcadeau aan crypto-investeerders. Als je je vandaag of morgen aanmeldt én een eerste order plaatst, zie je binnen één werkdag al je SOL-munten tegemoet.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement