Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Nederlandse XRP TipBot blijft door samenwerking met Uphold toch bestaan

Het Nederlandse TipBot, dat eerder nog mededeelde te stoppen vanwege de nieuwe regelgeving voor cryptobedrijven, geeft nu aan toch te blijven bestaan in samenwerking met Uphold.

Wietse Wind ontwikkelde TipBot, waarmee gebruikers de cryptocurrency XRP kunnen doneren op bijvoorbeeld Twitter en Reddit. Onlangs liet Wind weten niet door te kunnen gaan met TipBot vanwege de hoge kosten die de nieuwe regelgeving voor cryptobedrijven met zich meebrengt. Wind is van mening dat deze kosten niet zouden moeten worden doorgerekend aan de klant om TipBot in de lucht te houden. Na in eerste instantie te hebben bekendgemaakt dat TipBot stopt laat Wind nu weten dat de bot blijft bestaan door samen te gaan werken met Uphold.

- Advertentie -

Gebruikers van TipBot zullen de bot moeten koppelen aan een Uphold-account om cryptocurrency te kunnen ontvangen en bewaren. Het verwerken van transacties zal niet langer kosteloos zijn, maar door de samenwerking met Uphold zullen de kosten naar verluidt aantrekkelijk blijven.

In de afgelopen 2,5 jaar zijn er bijna een miljoen donaties gedaan met TipBot, met een gecombineerde waarde van 2,5 miljoen XRP. Het gros van de donaties werd gedaan op Twitter. Op Twitter heeft TipBot ongeveer 10.000 actieve gebruikers.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.272,25 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.162,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.204,99 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.219,97 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.233,62 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...