POS-ontwikkelaar Kappture ondersteunt nano (NANO) voor betalingen op evenementenlocaties

POS-ontwikkelaar Kappture ondersteunt nano (NANO) voor betalingen op evenementenlocaties

Het Britse Kappture gaat betalingen met nano (NANO) via zijn betaalterminals ondersteunen. De terminals worden onder andere ingezet bij grote evenementen. Dit blijkt uit een onlangs op Twitter gedeelde video waarin te zien is hoe een betaling met nano kan worden voldaan.

Kappture verzorgt de betaalterminals voor een aantal grote evenementenlocaties zoals Wimbledon en duizenden andere locaties in west Europa. De nieuwe “zelfservice kiosk” van het bedrijf ondersteunt betalingen met NANO waarvoor geen transactiekosten worden gerekend. De Chief Technology Officer van Kappture, Neil Haran toont in een video hoe betalingen met nano kunnen worden voldaan.

Het bedrijf vatte kort samen waarom het koos voor nano. Zo zou de altcoin snelle bevestigingen kunnen bieden en zijn transacties gratis. Het bedrijf geeft de volgende redenen:

a. Snelle Sub-seconde bevestiging is sneller dan bankbetaalkaarten.
b. Feeless. Nul kosten ongeacht het bedrag. Nano kan worden gebruikt zonder minimale betaling.
c. Gedecentraliseerd. Op het moment van schrijven zou er collusie van drie niet-verbonden partijen nodig zijn (die allemaal een verifieerbaar belang hebben in de waarde van de valuta) om het netwerk aan te vallen. Speltheorie beweert dat deze actoren zich niet zullen gedragen op een manier die strijdig is met hun belangen.
d. Schaalbaar. Elk account heeft een afzonderlijke blockchain die onafhankelijk van andere accounts kan worden bijgewerkt – dit verwijdert conflictproblemen met betrekking tot vroege cryptocurrencies.
e. Groen. Onze terminals lopen voorop wat betreft energieverbruik en het ondersteunen van een project dat sterk afhankelijk is van PoW zou in strijd zijn met dit doel.

 

Volgens een promotievideo van het bedrijf zullen klanten deze maand nog betalingen met nano kunnen gaan doen. Een precieze datum is op dit moment nog niet bekend. Waar de betaalterminals die nano ondersteunen komen te staan is ook nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

4.6/5

€6.894,94 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.889,42 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.878,80 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.867,08 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.797,20 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.808,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.869,14 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.934,95 Kopen
Laatste nieuws