Wessel Kersting Wessel Kersting
05/12/2021 17:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:14

Quant herstelt van de cryptocurrency dump, stijgt met 17%

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Het herstel van de cryptocurrency markt is ingezet vandaag. De totale marktwaarde van de hele cryptocurrency markt stond gisteren op haar bodem rond de $2 biljoen. Deze waarde staat ondertussen weer op $2,3 biljoen. De markt wist dus met ongeveer $300 miljard te herstellen. Een coin die daar haar steentje aan heeft bijgedragen is Quant (QNT). Quant steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 17%. Het herstel is nog niet geheel compleet aangezien investeerders toch nog 7% in de min staan over de afgelopen zeven dagen. QNT wordt op dit moment verhandeld voor $193,79.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Quant?

Maar wat doet het project achter de cryptocurrency eigenlijk? Het doel van Quant is om blockchain en netwerken wereldwijd met elkaar te verbinden. Daarbij willen ze ervoor zorgen dat dit niet ten koste gaat van efficiëntie en in interoperabiliteit van het desbetreffende netwerk. Het is zo gemaakt om de kloof tussen de verschillende blockchains en bedrijfssoftware kleiner maken of zelfs te overbruggen. Dit willen zij bereiken door een eenvoudige ‘plug-and-play-oplossing’ te bieden zodat bedrijven geen nieuwe infrastructuur hoeven aan te leggen.

De grafiek van QNT

QNT heeft zoals we op de onderstaande grafiek kunnen zien een geweldig jaar gehad. Na alleen maar zijwaartse prijsactie vanaf september 2018 tot en met eind 2020, steeg de coin direct in het nieuwe jaar. QNT begon 2021 op een koers van $11. De eerste maanden waren redelijk sloom tot juli. Hier schoot de koers parabolisch de lucht in. Hier is een all-time high (ATH) gezet op $395. Sinds dit moment is de koers echter alleen maar naar beneden aan het gaan. De stijging van vandaag kan ook nog niks aan dit beeld veranderen. Pas bij een duidelijke trendomkeer kunnen we weer leuke prijsactie verwachten.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie