Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
15/06/2020 14:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/06/2020 14:15

Ripple (XRP) werkt hard aan uitbreiding naar Brazilië als onderdeel van uitbreiding naar exotische gebieden

Het bedrijf achter XRP (XRP), Ripple, kijkt naar opties om uit te breiden naar Brazilië. Op die manier hopen ze hun territorium uit te kunnen breiden naar Latijns Amerika. Tijdens een interview op 8 juni dat geplaatst is op het YouTube kanaal van ‘Future of Finance’ vertelde de voorvrouw van internationaal bankieren, Marjan Delatinne dat er hard gewerkt wordt aan deze uitbreiding naar Brazilië.
Dominic Hobson, de gespreksleider, werd door Delatinne uitgelegd hoe Ripple’s On-Demand Liquidity (ODL) werkt dat Ripple van plan zijn om uit te breiden naar exotische gebieden. Daarbij werden Brazilië en de Filipijnen genoemd omdat dit gebieden zijn “waar je niet per se liquiditeit wilt behouden en je geld wel echt wilt kunnen verplaatsen wanneer dat nodig is.”
Santander, Bradesco en Branco Rendimento maken allemaal gebruik van de nieuwe Ripple technologie voor hun financiële dienstverlening en betalingen. Delatinne legde ook uit dat er een brug geslagen kan worden met het XRP token tussen twee fiat valuta. Het wordt hierdoor mogelijk om snellere internationale transacties te doen.
Het gebruik van het ODL netwerk neemt sterk toe. Volgens cijfers van Cointelegraph is het volume verdrievoudigd sinds het eerste kwartaal van 2020. Er is een toename waargenomen van 294%. Ripple is al sinds juni 2019 van plan om uit te breiden naar andere landen binnen Latijns Amerika.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie