Rico Engelbarts
29/08/2018 06:24 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/08/2018 06:24

Rotterdamse loft te koop voor altcoin VeChain

icon-altcoins
Altcoin nieuws
rotterdamse_loft_te_koop_voor_vechain

Dian van Heijningen heeft zijn woning in Rotterdam in de verkoop gedaan. Hoewel men het woonobject kan kopen voor euro’s is het ook mogelijk om te kopen met de cryptocurrency VeChain (VET).
Terwijl er al Nederlanders zijn geweest die hun woning verkocht hebben voor Bitcoin, is Van Heijningen de eerste Nederlander, en misschien zelfs de eerste in de wereld, die dit doet voor VeChain.


De woning staat te koop voor 390.000 euro, oftewel meer dan 24 miljoen aan VeChain tokens. VeChain is momenteel ongeveer €0,016 waard. Hiervoor krijgt de koper een loft met een oppervlakte van 106 vierkante meter inclusief eigen sauna.
Van Heijningen geeft aan dat hij bewust is van het feit dat VeChain momenteel niet veel waard is, maar dat hij overtuigd is dat de koerswaarde significant zal stijgen:

De ontwikkelaars achter VeChain hebben een platform ontwikkeld waarop bedrijven en overheden informatie kunnen vastleggen die vervolgens niet te vervalsen is. VeChain gebruikt deze zogeheten blockchain-technologie voor het bouwen van oplossingen voor tal van sectoren, van de auto-industrie tot aan de drankhandel.

Van Heijningen legt uit dat het VeChain blockchain-platform bijvoorbeeld gebruikt kan worden door autofabrikanten om kilometerstanden vast te leggen. Hierdoor wordt het zinloos om illegaal  de teller terug te draaien.

Maar ook de Chinese overheid gelooft in VeChain. In samenwerking met andere partijen is een verificatiesysteem ontwikkeld voor de authenticiteit van vaccinaties.

Aldus Van Heijningen. Er zijn tal van rapporten gepubliceerd waarin China heeft aangegeven problemen te hebben met grote farmaceutische bedrijven die vervalste vaccinaties hebben gedistribueerd, soms met een dodelijke afloop.
Ondertussen heeft PricewaterhouseCoopers (PwC), het op één na grootste professionele dienstverlening-bedrijf ter wereld, aangekondigd dat zij in het VeChain-platform hebben geïnvesteerd:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie