Tim Kamp Tim Kamp
29/02/2024 17:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/02/2024 16:19

Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws

Shiba Inu-SHIB
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws

Foto: Summit Art Creations/Shutterstock

De wereld van crypto staat nooit stil, dat laat de recente stijging van shiba inu (SHIB) maar weer eens zien. De memecoin heeft een indrukwekkende stijging van meer dan 20% laten in slechts vier uur tijd. Dit heeft alles te maken met de komst van een nieuw partnerschap.

Ontwikkelaar memecrypto komt met aankondiging grote samenwerking

Shiba Inu, vaak liefkozend Shiba genoemd, is een bekende crypto die de aandacht heeft getrokken met zijn meme-achtige branding en grote community. Terwijl veel traditionele beleggers sceptisch blijven over de waarde van de memecoin, heeft Shiba Inu een enorme achterban opgebouwd. Mede dankzij zijn sterke online aanwezigheid en actieve community op sociale media. Ook deze keer is dat het geval.

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoski Kusama, trok de aandacht middels een een X-post (voorheen Twitter). Hij liet weten dat de munt met een cruciale partnerschap bezig is. De samenwerking is gericht op de gerevolutioneerde versleuteling en privacy binnen haar ecosysteem.

Op X schrijft Kusama het volgende:

“Onze nieuwste partnerschap is een GROTE. Let goed op waarom versleuteling en privacy belangrijk zijn voor het Shib-ecosysteem en de gemeenschap!”

Nieuwe ontwikkelingen voor Shiba-netwerk

Toen de nieuwste editie van The Shib Magazine werd genoemd in Kusama’s bericht, werden veel nieuwe functies besproken. Deze zullen allemaal binnenkort beschikbaar zijn voor Shiba Inu. De community bood de eerste 3.000 gebruikers de mogelijkheid om gratis een speciale Non-Fungible Token (NFT) te claimen. Deze NFT toont de cover van de veertiende editie van het magazine. Ondertussen worden de langverwachte ‘nametokens’ op 5 maart onthuld.

Dit werd al gauw opgepikt door de achterban van de munt achter het hondenras, waardoor de munt een koersstijging inzette. In vier uur tijd steeg de munt met wel 20%. Dat is een sterke opwaartse prijsactie, die na de uren ervoor zijn momentum doorzet. Dit maakt het in totaal 46% in de afgelopen zeven dagen wat de Shiba-koers in de plus staat.

Shiba kent een gunstige tijd voor het project. Zo is onlangs de KNINE-token gelanceerd. Het is een nieuwe crypto die is gelanceerd als onderdeel van het Shiba Inu-ecosysteem. Tevens is het gekoppeld aan het populaire cryptoproject K9 Finance.

Ook is er een fusie met Tangem, een bedrijf dat diensten aanbiedt voor cryptowallets, aangekondigd. Het cryptobedrijf is begonnen is met het combineren van Shibarium, een technologie van Shiba Inu, om het veiliger en makkelijker te maken om te gebruiken. Tot slot is de Sharbi’s FETCH-bridge onderdeel van het magazine. Deze ‘brug’ maakt het makkelijker om informatie uit te wisselen tussen verschillende platforms.

1.000.000 gratis Shiba

Wil je zelf ook in het bezit zijn van Shiba Inu? Anycoin Direct biedt nieuwe klanten één miljoen aan gratis SHIBA! Maak een account aan, koop een crypto naar keuze op 29 feb of 1 maart en ontvang direct na aankoop 1.000.000 SHIB extra in je persoonlijke wallet. Maak hier direct een account aan om mee te doen aan de actie.

Deel dit artikel
Tim Kamp

Tim begon zijn financiële avontuur op de aandelenmarkt, maar raakte in 2019, als 17-jarige, gefascineerd door crypto. Zijn eerste investering bevestigde zijn overtuiging dat crypto de toekomst had. Hij merkte een gebrek aan duidelijke uitleg en toegankelijke informatie in de complexe cryptowereld. Gedreven door zijn groeiende passie en zelfverworven kennis, richtte Tim in 2023 ‘BitKamp’ op. Dit platform helpt beginners in crypto met begrijpelijke en toegankelijke uitleg. Naast het leiden van BitKamp, handelt hij actief in verschillende cryptovaluta, met een focus op bitcoin. Na zijn HBO-studie werd BitKamp zijn fulltime bezigheid. Tim deelt zijn passie nu via online content zoals blogs, artikelen, Q&A’s, webinars, en cursussen. Voor vragen of informatie over crypto kan men hem benaderen via BitKamp.nl of zijn Instagram-pagina.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie