Ivo Melchers Ivo Melchers
08/12/2023 15:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/12/2023 13:28

Solana koers mogelijk naar $90, analist deelt cruciale zones

Solana-SOL
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Solana koers mogelijk naar $90, analist deelt analyse

Foto: Travis Wolfe/Shutterstock

Solana (SOL) is een van de uitblinkers van vandaag. De solana koers is de afgelopen 24 uur hard gestegen en staat als gevolg op zijn hoogste niveau van het jaar. Bekende crypto-analist Ali Martinez deelde voorafgaand aan de uitbraak al de prijslevels om in de gaten te houden.

Avalanche netwerk uit de lucht door storing: wat is er gebeurd?
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Solana passeert $68,20, op weg naar $90?

Om precies te zijn staat solana momenteel 15,49 procent hoger dan 24 uur geleden. Met de koersstijging is solana boven zijn piek van 16 november gestegen. Op die dag bereikte de populaire altcoin een prijs van 68,20 dollar.  Op het moment van schrijven komt de koers uit op 73,16 dollar.

Martinez besprak gisteren, alvorens solana als een raket de lucht in schoot, de belangrijkste steun- en weerstandsniveaus op de 12-uursgrafiek. Hij liet weten dat solana in een zogeheten oplopende driehoek bewoog waarin de ‘apex’, ofwel het punt waar de twee trendlijnen samenkomen, naderde. ‘’Hoewel dit voortzettingspatroon verdere winsten voor SOL voorspelt, is voorzichtigheid geboden’’, zo schreef hij.

Hij gaf aan dat een sluiting boven de 68,20 dollar een bullish uitbraak richting de 90 dollar zou activeren. Het is belangrijk om te vermelden dat deze uitbraak inmiddels is gerealiseerd en dus heeft de analist zijn ogen op 90 dollar gericht als de volgende grote bestemming.

Martinez gaf daarnaast aan dat het prijsniveau van 60 dollar een belangrijk steunniveau is in het geval de koers corrigeert. Mocht dit level verloren raken, dan zal 46 dollar de volgende halte zijn volgens de analist.

Advertentie

Solana’s koersexplosie

Kijkend naar de huidige prijs in vergelijking tot die van twee maanden geleden, is er een reusachtig verschil op te merken. Op 8 oktober stond de koers namelijk nog gelijk aan zo’n 23 dollar. Dit betekent dat solana in dit relatief korte tijdsbestek met meer dan 218 procent is gestegen.

Wat dat betreft is niets meer te gek voor solana en zal het interessant worden of de voorspelling van Martinez uit zal komen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie