Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Stellar (XLM) blockchain vandaag bijna twee uur down!

De Stellar (XLM) blockchain stopte vandaag bijna twee uur lang met de verificatie van transacties, dit liet Stellar weten op Reddit aan de hand van een bericht van een Reddit-gebruiker.

De vermoedelijke oorzaak was een grootschalige uitval van de Stellar Development Foundation (SDF) nodes, die zorg dragen voor de benodigde consensus op de blockchain. Als gevolg kon er geen consensus worden bereikt en derhalve werden transacties niet geverifieerd.

- Advertentie -

Reddit-gebruiker cryptobrant berichtte het volgende op de Reddit-pagina:

Ik hoop echt dat er gesproken gaat worden over decentralisatie als dit is verholpen. En over strategieën om decentralisatie te bewerkstelligen. Hoe groter het netwerk groeit en nieuwelingen altijd vertrouwen moeten hebben in dezelfde nodes, des te moeilijker het wordt om decentralisatie te realiseren, toch?

Vanuit Stellar werd gereageerd dat zij de ernst van de situatie inzien en dat er actief wordt gekeken naar manieren om decentralisatie voor elkaar te krijgen, waarbij verwezen wordt naar een blog post op Medium. Verder wordt aangegeven dat er aanstaande maandag een vergadering op de agenda staat waarin bovenstaande situatie wordt besproken.

XLM ondervond volatiliteit tijdens de down time, maar staat op moment van schrijven toch 11,38% in de plus met een koerswaarde van $0,133485 op CoinMarketCap.

Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.293,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.329,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.359,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.363,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.368,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.329,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.293,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.359,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.363,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.368,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...