Rico Engelbarts
18/09/2018 14:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 09:39

Toch weer een nieuwe daling in de crypto markt; wat is de schade?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
toch_weer_een_nieuwe_daling_in_de_crypto_markt_wat_is_de_schade

Hoewel de crypto-markt leek te stabiliseren en te groeien in de afgelopen dagen vindt er toch weer een nieuwe daling in de koersen plaats. Alle winsten die de afgelopen dagen waren bereikt zijn compleet weggevaagd. De totale marktwaarde valt onder de $200 miljard en de trend ziet er bearish uit.
Bitcoin (BTC) heeft in drie uur tijd 3% verloren en haar waarde zakt daarmee met $200 naar de $6.295. Ethereum (ETH) vertoont zelfs een daling van 9% waardoor het onder de $200 uitkomt. Andere altcoins, zoals Litecoin (LTC) en Cardano (ADA) vertonen een vergelijkbare daling van 7-9%. Bitcoin Cash (BCH) en Monero (XMR) volgen vlak daarachter met 6-7% verlies. VeChain (VET) vangt van de populaire cryptocurrencies de zwaarste klappen en daalt 10%.
Alleen Steem (STEEM) lijkt zich van deze trend te ontdoen en toont een groei van 18%. Een paar andere obscure cryptocurrencies tonen ook een stijgende trend waaronder Cybermiles (CMT), QASH (QASH) en FunFair (FUN). Alle andere, minder bekende tokens, tonen een stevige daling met aan de top Aurora (AOA) die met 27% is gezakt.
93 van de top 100 cryptocurrencies staan vandaag in het rood. Hiermee komt de totale marktwaarde momenteel op de $192 miljard uit.
toch_weer_een_nieuwe_daling_in_de_crypto_markt_wat_is_de_schade_grafiek
Een teleurstellende ontwikkeling na de koersstijgingen van de afgelopen dagen, maar het is niet de eerste keer dat er een massale dump plaatsvindt als deze na een stijging. Volgens experts kan het alleen wel even duren voordat er weer een rally gaat plaatsvinden in de crypto-markt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie