Rico Engelbarts
01/01/2020 15:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/01/2020 15:41

TRON wint award voor meest innovatieve blockchain

icon-altcoins
Altcoin nieuws
TRON wint award voor meest innovatieve blockchain

Foto: Morrowind/Shutterstock

Een mediumpost van de TRON foundation heeft bevestigd dat de stichting een Jinse Finance-prijs heeft ontvangen voor de meest innovatieve blockchain van 2019. Dit gebeurde tijdens de ceremonie ‘Keeping Pace with the Time’ op 27 december 2019. Het rapport heeft vergelijkingen gemaakt tussen projecten die werden gesticht in 2018 en 2019.
Enkele van de vermelde prestaties is de toename van het aantal gedecentraliseerde applicaties (dApps), van 117 naar 659 en de daaropvolgende toename van het dApp-transactievolume en actieve gebruikers. TRON wordt gezien als één van de beste Chinese blockchain-projecten en is wereldwijd één van de top drie dApp-platformen.
Het rapport meldt:

Ook in 2020 blijft TRON toegewijd aan haar visie – Blockchain is de kracht van TRON die de blockchain-industrie wil blijven bevorderen en de betrokkenheid binnen de samenleving kan vergroten. TRON zal er ook naar streven de voordelen uit te breiden naar alle loyale leden van de gemeenschap, en zijn reputatie als de grootste openbare blockchain van China waarmaken.

Onlangs heeft de oprichter van de TRON Foundation, Justin Sun, de gemeenschap te kennen gegeven dat er een nieuwe acquisitie aankomt voor BitTorrent, die naar verwachting ook de interesses van TRON en TRX zal behartigen. Sun heeft ook een peiling gehouden waarin hij Twitteraars vroeg om proberen te raden wat de nieuwe aanwinst zal zijn. De meerderheid stemde voor Steem.


Gisteren hebben Justin Sun en BitTorrent aangekondigd dat DLive (Blockchain-platform voor streamingdiensten) zal worden gemigreerd naar TRON en BLive, het live streaming platform van BitTorrent.
De laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse van Crypto Insider David van dit jaar staat online! Mis ‘m niet!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement