Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

VIMworld, een nieuw NFT ecosysteem, haalt legendarische gaming-veteraan binnen

8Hours Foundation heeft de legendarische Michael Katz benoemd tot lid van zijn adviesraad. Dat kondigt het bedrijf op 21 augustus aan middels een persbericht.

- Advertentie -

8Hours Foundation is de ontwikkelaar van het nieuwe VIMworld, een gaming-ecosysteem dat gebruik maakt van non-fungible tokens (NFT’s). NFT’s zijn een soort crypto-verzamelobjecten. Deze zijn gebonden aan een unieke code op de blockchain waardoor gebruikers weten dat zij als enige persoon een bepaald (virtueel) object in handen hebben.

Katz is een veteraan in de gaming-sector. Al sinds de jaren ’70 is hij actief in deze industrie. Hij was de voormalig president van beide Sega als Atari tijdens hun hoogtepunten.

We zijn ongelooflijk blij om Michael bij ons te hebben. Zijn gewicht in de branche is ongeëvenaard, omdat hij deel uitmaakte van enkele van de meest succesvolle nieuwe productlanceringen in de geschiedenis van gaming.

Met uitgebreide ervaring in het werken aan het hoofd van Atari, SEGA en Mattel, zijn we ervan overtuigd dat Michael’s advies onmisbaar zal blijken voor ons toekomstige succes, aangezien we grote gaming-bedrijven al naar nieuwe hoogten en productgebieden hebben geleid.

Michael Katz sluit zich aan bij een echt all-star adviesraad, met belangrijke spelers uit populaire franchises zoals Call of Duty, Guitar Hero en Tetris. Met AAA + talent achter ons, is the sky the limit.

Aldus een woordvoerder van 8Hours Foundation. VIMworld early access lanceerde afgelopen vrijdag. VIMs zijn een soort virtuele huisdieren gekoppeld aan een unieke code op de blockchain. De code kan ook gekoppeld worden aan fysieke objecten als speelgoed om de authenticiteit te controleren. VIMworld maakt gebruik van de VeChainThor blockchain.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.270,75 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.270,75 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...