Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Waarom steeg chainlink (LINK) minstens 45% in waarde?

Chainlink (LINK) wist de afgelopen week sterk in waarde te stijgen. Er zijn verschillende mogelijke redenen voor de plotselinge stijging. Zo kondigde het project aan dat het de samenwerking aan gaat met grote namen als Hyperledger en Intel.

De afgelopen week steeg LINK van een waarde van $1,79 naar een waarde van $2,60 op het moment van schrijven. De altcoins komt daardoor op de 15e plek terecht in de top 100 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, een record voor het project. Het is hiermee een van de best presterende altcoins van de afgelopen periode. Waar komt die stijging opeens vandaan?

- Advertentie -

Afgelopen maandag presteerden Chainlink, Intel en Hyperledger, een nieuw “Trusted Computation Framework”. Dit raamwerk gebruikt publieke blockchain-technologie in combinatie met Chainlink’s oracles om de adoptie van blockchain door grote bedrijven te stimuleren door het gemakkelijker te maken om blockchain-technologie in te zetten. Zo legt Intel in een blogpost uit:

[Het nieuwe raamwerk] stelt een ontwikkelaar in staat om complexe transacties lokaal of in cloudgebaseerde virtuele machines (VM’s) uit te voeren, buiten het distributed ledger. Eenmaal voltooid, kunnen de resultaten van deze transacties worden teruggeboekt naar de distributed ledger. Deze aanpak helpt bij het verbeteren van transactiedoorvoer en privacy terwijl de gegevensbelasting op de distributed ledger wordt verminderd.

Daarnaast kondigde Chainlink ook zogenaamde “Mixicles” aan. Dit zijn op privacy-gerichte oracles voor op Ethereum-gebaseerde gedecentraliseerde financiële oplossingen, ook wel decentralized finance (DeFi) genaamd. Ondanks het feit dat de ontwikkeling nog in zijn kinderschoenen staat kunnen deze Mixicles de waarde van Chainlink op de lange termijn sterk doen laten stijgen.

Al met al komt het erop neer dat Chainlink onderwerp is van een aantal positieve ontwikkelingen. Het lijkt erop dat vooral de samenwerking met giganten als Hyperledger en Intel een positieve invloed hebben gehad op de LINK-koers.

Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.258,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.076,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.098,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.122,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.164,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.076,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.098,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.122,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.164,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.258,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...