Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Wint Trump de verkiezingen weer? Dit is wat de crypto-voorspellingsmarkten denken

De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden dit jaar weer gehouden en iedereen vraagt zich natuurlijk af of Donald Trump weer de overwinning kan pakken. Terwijl mediaplatforms polls houden, waarin Trump iets achterloopt, kunnen crypto-gebruikers ook gokken op de uitkomst.

Een zo’n platform is het op Ethereum (ETH) gebaseerde Augur. Hierop kunnen gebruikers aandelen kopen in de uitkomst die zij verwachten. In dit geval zijn dit dus aandelen voor de uitkomst waarin Trump geen president wordt en aandelen voor wanneer hij wel president wordt.

- Advertentie -

Mocht Trump winnen dan zullen de aandelen van degenen die verwachtten dat Trump geen president zou worden waardeloos zijn. De aandelen van de gokkers die het bij het juiste eind hadden worden met een winst uitbetaald.

Uiteindelijk zal de uitbetaling na afloop van de inauguratie van Trump plaatsvinden, mocht hij winnen uiteraard:

De presidentsverkiezingen zijn gepland op dinsdag 3 november 2020; en de inauguratie is gepland voor woensdag 20 januari 2021. De markt zal uiterlijk aan het einde van de inauguratiedag (20 januari 2021), UTC-7, worden afgewikkeld. Als het duidelijk is dat Donald J. Trump daarvoor niet wordt ingehuldigd als president, zal de markt eerder worden afgewikkeld.

Augur denkt dat Trump gaat winnen

Zoals het er nu voorstaat denkt een meerderheid van de Augur-gebruikers dat Trump gaat winnen, al is het geen overgrote meerderheid. 55 procent denkt dat Trump in het Witte Huis mag blijven zitten.

Er is overigens nog een manier om met crypto op de verkiezingen te gokken. Dit kan namelijk ook met de TRUMP futures op crypto-exchange FTX. Die contracten worden verhandeld voor een prijs van op dit moment $0,40. Dit houdt in dat 40 procent van de handelaren denkt dat Trump wint.

Wint Trump dan verlopen deze contracten met een prijs van $1. Verliest hij dan gaan de contracten naar $0. Al met al lijken de polls van de verschillende mediaplatformen een gelijk beeld af te geven. De race is klaarblijkelijk nog langer niet gelopen voor Trump!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.178,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.178,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...