Kevin Schijven Kevin Schijven
14/11/2022 10:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2022 10:00

XRP blijft dalen, Solana herstelt iets, Trust Wallet stijgt 100%

icon-ethereum
Ethereum nieuws
XRP blijft dalen, Solana herstelt iets, Trust Wallet stijgt 100%

Foto: WindAwake/Shutterstock

De meeste cryptocurrencies daalden meer dan 20% afgelopen week door de FTX crash. Een groot aantal zakte zelfs met meer dan 30% en in enkele gevallen meer dan 40%. Het was de slechtste week sinds de terra (LUNA) crash en we hebben wellicht niet nog alle consequenties gezien. De totale marktkapitalisatie komt vanochtend op $874 miljard uit.

Ethereum netwerk nadert gigantische DeFi mijlpaal na explosieve groei
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin historisch grote uitstroom

Bitcoin (BTC) kwam vanochtend weer even onder $16.000 uit, maar maakte toen een flinke sprong en komt inmiddels op $16.700 uit. Bitcoin staat daarmee 1,5% in de plus vandaag, maar alsnog 20% in de min ten opzichte van een week geleden. Het FTX incident zorgt ervoor dat BTC met een historische snelheid momenteel van beurzen wordt gehaald.

Advertentie

Ethereum ook in beweging

Wederom trekt ethereum (ETH) iets sterker aan dan bitcoin en staat vandaag 2,8% in de plus rond een prijs van $1.260. Toch staat ETH ook maar liefst 19,9% in de min ten opzichte van een week geleden. Ook grote hoeveelheden ETH zijn momenteel in beweging, meldt CryptoQuant CEO Ki Young Ju:

Solana is nog lang niet waar het moet zijn, zegt oprichter
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

XRP hardste daler uit crypto top 10

Ripple (XRP) is vandaag de enige crypto uit de top 10 die rood kleurt. Ondanks dat XRP vanochtend ook een sprongetje maakte, zat XRP al in een neerwaartse trend in de afgelopen 24 uur en staat vandaag dan ook 2,5% in de min.

XRP zakt op het moment van schrijven weer onder $0,35. De koers staat van de top grootste crypto met een daling van 26% ook het diepst in de min ten opzichte van een week geleden.

Veelbelovend Ethereum project krijgt steun van Coinbase en Google Cloud
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Solana is aan het stijgen na enorme crash

Dan hebben we nog solana (SOL), die afgelopen week het allerhardst daalde van de grootste crypto en toen uit de top 10 viel.

Desondanks is SOL vandaag de harste stijger onder de grootste crypto en staat maar liefst 7,7% in de plus rond een prijs van $14,6. SOL staat echter alsnog 55% in de min ten opzichte van een week geleden.

Worldcoin onthult nieuw Ethereum netwerk voor ‘echte mensen’
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

Aan de rode kant van de top 100 hebben we vandaag nexo (NEXO), xdc (XDC), quant (QNT) en terra luna classic (LUNC) allemaal zo’n 5% in de min staan.

Dan hebben we nog de FTX token (FTT), die eigenlijk al uit de top 100 is gevallen. De prijs van FTT staat vandaag nog eens 20% in het rood waardoor de koers sinds de crash al met 94% is gedaald.

Aan de groene kant hebben we een handjevol uitschieters, waaronder opvallend meerdere exchange tokens. Ethereum name service (ENS) en internet computer (ICP) staan 9% in de plus. Axie infinity (AXS) en kucoin (KCS) staan al meer dan 15% in de plus.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Trust wallet koers gaat als een raket

Trust Wallet (TWT) steelt vandaag echter de show. De TWT koers stijgt op het moment van schrijven naar een all-time high van $2,35 en staat daarmee maar liefst 50% in de plus vandaag en zelfs 100% in de plus ten opzichte van een week geleden. Het is de enige koers in de top 100 die in het groen staat sinds het FTX incident.

Solana is nog lang niet waar het moet zijn, zegt oprichter
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie