Wessel Kersting Wessel Kersting
07/12/2023 17:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/12/2023 21:11

3 cryptocurrencies die hard kunnen stijgen in december

Solana-SOL more-coins-icon
Analyses
3 cryptocurrencies die hard kunnen stijgen in december

Foto: Things/Shutterstock

Recent hebben wij een aantal interessante dingen gezien op de grafieken in, zoals te zien in onze analyses uit de Premium omgeving. In dit artikel bespreken we drie crypto die in deze analyses opvallen, namelijk NEAR Protocol, Solana (SOL), en VeChain (VET) – die volgens onze analisten deze maand een opwaartse trend kunnen inzetten. We bekijken kort wat deze cryptocurrencies uniek maakt en delen de recente technische analyses van onze experts.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

NEAR Protocol: Een beloftevolle opwaartse trend

NEAR Protocol is een open-source platform ontworpen voor gedecentraliseerde applicaties. Het project onderscheidt zich door zijn schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Ontvang nu 20 euro gratis, gelijk aan 9 NEAR, op Bitvavo als welkomstbonus voor nieuwe gebruikers.

Recentelijk oversteeg NEAR zijn vorige hoogtepunt van $2,18, een teken van een sterke markt. Onze technische analyse onthult een 12345 Elliott Wave patroon, dat wijst op een significante opwaartse trend. We richten ons op de 61,8% Fibonacci-niveau van $2,47 en kunnen zelfs nog doorstijgen naar de $2,94. Dit zou goed zijn voor een stijging van ongeveer 30%

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4NmpanNk/
Advertentie

Solana (SOL): Kansen in de correctie

Solana, bekend om zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, is een sterke speler in de crypto-wereld. Het concurreert hierin met projecten als Ethereum (ETH) en Cardano (ADA).

De recente zijwaartse beweging van SOL suggereert een aanstaande correctie. Onze strategie is om in te kopen in de groene koopzone, tussen de 38,2% en 61,8% Fibonacci-niveaus ofwel tussen de $57 en $60, en te anticiperen op een stijging naar minstens $75. Het cruciale invalidatieniveau ligt hier op $51,41. Deze trade zou goed zijn voor een resultaat van ongeveer 25% tot 30%.

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yGOZesVP/
Polygon (MATIC) staat op de drempel van belangrijke stijging

VeChain (VET): Opwaarts momentum

VeChain is een project dat zich onderscheidt met zijn blockchain-oplossingen voor supply chain management en bedrijfsprocessen. Recent deelden de analisten Premium een interessante analyse.

Onze analyse toont aan dat VET vanuit de groene koopzone bij $0,016 in een opwaartse trend is. Met twee belangrijke weerstandszones bij $0,02766 en $0,03075, lijkt VET klaar voor een winst van ongeveer 30%.

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rrwMnC6Q/

Conclusie

Terwijl NEAR, SOL, en VET allemaal veelbelovende tekenen vertonen, herinneren we onze lezers eraan dat de crypto-markt volatiel en onvoorspelbaar is. Voor meer diepgaande analyses, updates over deze drie analyses, en om in contact te komen met andere leden en onze analisten, nodigen we je uit om lid te worden van onze Premium community op Discord.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie