Wessel Kersting Wessel Kersting
16/02/2024 14:34 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/02/2024 23:51

AAVE begint te stijgen, golden pocket toont positieve signalen

Analyses
Litecoin toont kracht ondanks correctie, experts blijven optimistisch

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

Aave (AAVE), een pionier in de DeFi-wereld, staat in de spotlight van deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor AAVE  gesteund door inzichten uit onze Premium omgeving.

Als Premium lid wordt je als eerste op de hoogte gebracht van cruciale updates. Voor slechts 1 euro bieden we de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je de kans krijgt om te leren van en te netwerken met 1.500+ leden. Let op: deze analyse is bedoeld als hulpmiddel; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse Aave (AAVE) koers

Hoewel AAVE sinds het begin van dit jaar enkel neerwaarts wijst, zien de analisten van Crypto Insiders nu mogelijk toch een omkeer op gang komen. Zij deelde het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“We hebben altijd geloofd in de potentie van AAVE voor de lange termijn, en recente ontwikkelingen lijken dit vertrouwen te bevestigen. Onze analyse heeft een belangrijke eerste wave afgerond en lijkt nu een drie-waves patroon te hebben voltooid, waarbij de koers perfect in de ‘golden pocket’ tussen $81 en $91 is beland.

 

Dankzij een samenloop van verschillende indicatoren rond het 161,8% Fibonacci-niveau, hebben we een specifieke koopzone rond de $82 kunnen identificeren. Hier hebben we de kans gegrepen om AAVE te kopen, en sindsdien maakt de koers de verwachte opwaartse beweging.

 

Ons eerste doel is om de vorige top van $129,99 te doorbreken, waarna we verwachten dat de koers zijn stijgende lijn zal voortzetten.” 

Datum analyse: 15 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Suwj1bBQ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie