Wessel Kersting Wessel Kersting
25/11/2023 14:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/11/2023 14:43

AAVE correctie: opmaat naar explosieve 90% stijging

Analyses
Hedera (HBAR) stijgt 110% na BlackRock 'nieuws' & verslaat BTC op Bitvavo

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In ons nieuwste artikel onderzoeken we aave (AAVE), een gedecentraliseerd leenplatform dat een sleutelrol speelt in de DeFi-sector. Deze technische analyse uit onze Premium omgeving biedt inzicht in AAVE’s koers en toekomstige trendvoorspellingen.

Dit artikel is een must-read voor iedereen die nog een laatste puzzelstukje in zijn eigen analyse mist. Ontdek meer door voor slechts €1 toegang te krijgen tot onze Premium omgeving, waar je 30 dagen lang diepgaande analyses kunt verkennen en kunt discussiëren met andere crypto-enthousiastelingen en experts.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben weer hun best gedaan met een nieuwe analyse voor AAVE. Zij deelden onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“We zien dat AAVE een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon vormt als innerwave voor een grotere wave 1. We bevinden ons nu in de correctieve fase van wave 2 binnen dit grotere patroon.

 

Onze verwachtingen zijn dat de koers zich zal stabiliseren in de groene koopzone, ergens tussen de $72 en $79. Deze specifieke groene koopzone is bijzonder krachtig omdat het samengesteld is uit sterke Fibonacci-niveaus: de 50% en 61,8%, evenals een 100% niveau.

 

Dit samenspel van ondersteuningen biedt een basis waarvan we verwachten dat wave 2 zal eindigen en waar de krachtige derde wave zal beginnen. Als deze derde wave start, verwachten we een zeer sterke stijging die de koers potentieel naar de blauwe zone rond de $184 kan brengen, ofwel een stijging van bijna 90%. 

Datum analyse: 21 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lcPdgAX1/

Gratis AAVE of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie