Wessel Kersting Wessel Kersting
24/01/2024 18:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/01/2024 16:15

Aave koers blijft stabiel en optimistisch ondanks dalende markt

Analyses
Ethereum platform Aave nu ook beschikbaar op Binance's BNB Chain

Foto: rafapress/Shutterstock

Aave (AAVE), bekend om zijn bijdrage aan DeFi, wordt vandaag onder de loep genomen in onze analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor AAVE voor de nabije toekomst. Dit artikel bevat een analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Voor meer inzicht of bij vragen, kun je voor slechts 1 euro 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar onze ervaren analisten klaarstaan om te helpen. Let op: onze analisten zijn geen financieel adviseurs en deze informatie dient alleen als hulpmiddel.

Technische analyse aave (AAVE) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben weer hun best gedaan met een nieuwe analyse voor AAVE. Zij deelden onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“Onze huidige visie op AAVE blijft ongewijzigd zolang de koers boven het invalidatieniveau blijft handelen. Ondanks de recente uitdagingen voor altcoins, blijven we bullish over AAVE, vooral zolang de koers boven de $82 blijft.

 

Deze stabiliteit geeft ons vertrouwen in de potentie van AAVE. Recent hebben we een ABC Elliott Wave patroon waargenomen, die wij interpreteren als onderdeel van een wave 2 uit een groter 12345 Elliott Wave patroon.

 

Dit geeft ons reden om een opwaartse beweging te verwachten. We voorzien dat deze stijging ons op de middellange termijn minstens naar de $140 kan brengen. Hoewel het mogelijk is dat we eerst nog een periode van zijwaartse prijsactie meemaken, zijn de vooruitzichten voor AAVE over het algemeen positief.“

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lOSZsMXa/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie