Wessel Kersting Wessel Kersting
10/01/2024 09:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/01/2024 09:29

AAVE koers: crypto heeft stijging van 80% naar $179 in het vizier

Analyses
Thorchain (RUNE) koersvoorspelling: stijging naar $8 verwacht

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Aave (AAVE), een toonaangevend platform in de DeFi-wereld, staat centraal in onze analyse van vandaag. We kijken naar de koersverwachting van AAVE voor de komende periode. Je vindt in dit artikel een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze experts klaarstaan om je te helpen. Deze analyse dient ter ondersteuning, maar is geen financieel advies.

Technische analyse AAVE koers

Een nieuwe AAVE analyse was recent beschikbaar gesteld in de Premium omgeving van Crypto Insiders. Deze analyse belicht wat er mogelijk aankomt:

“Momenteel handelt AAVE net iets onder onze groene koopzone rond $110, maar onze blik op AAVE blijft onveranderd positief. Het is echter belangrijk om in de gaten te houden dat de koers niet onder het invalidatieniveau van $82,36 zakt.

 

Een doorbraak onder dit niveau zou wijzen op een mogelijke trendomkeer. Zolang AAVE boven dit belangrijke niveau blijft, verwachten we een verdere opwaartse beweging.

 

Deze stijging verwachten we te zien in de vorm van een 12345 Elliott Wave patroon. Binnen dit scenario, richten we ons op de 161,8% Fibonacci extensie, wat overeenkomt met een target van ongeveer $179.”

Datum analyse: 8 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EEiqya3P/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Via deze link ontvang je 20 euro crypto cadeau. Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om deze bonus te claimen!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie