Wessel Kersting Wessel Kersting
01/12/2023 09:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/12/2023 09:03

AAVE koers staat op punt van forse daling naar nieuwe koopzone

Aave-AAVE
Analyses
Ethereum platform Aave nu ook beschikbaar op Binance's BNB Chain

Foto: rafapress/Shutterstock

In dit artikel delen we een analyse uit de Premium omgeving van aave (AAVE), een belangrijke speler in de DeFi-sector. We analyseren de recente prijstrend en wat deze betekenen voor de toekomst van de koers.

Meld je aan voor voor onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot onze analyses en unieke inzichten. Houd er rekening mee dat onze informatie enkel bedoeld is ter educatie en niet als financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor AAVE

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe AAVE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Aan het begin van deze maand raakte de AAVE koers een rode verkoopzone aan, die lag tussen $100 en $105. Precies zoals voorspeld, volgde er een daling. We zien nu een WXY Elliott Wave patroon ontvouwen, waarbij de W- en X-wave reeds zijn voltooid.

 

De verwachting is dat de Y-wave zal eindigen in de groene koopzone, welke zich uitstrekt van $72 tot $79. Dit gebied is bijzonder interessant omdat het samenvalt met de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, die vaak sterke steun bieden.

 

Na het bereiken van deze groene zone anticiperen we het einde van de correctieve fase en het begin van een middellange termijn opwaartse beweging. Dit zal een nieuw hoofdstuk inluiden voor de koers, waar we een opwaartse trend verwachten.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NCKS8pRs/

Ontvang gratis AAVE crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Kaspa (KAS) op weg naar nieuw prijsrecord dankzij bitcoin miners
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie