Wessel Kersting Wessel Kersting
16/01/2024 16:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/01/2024 16:23

AAVE’s moment van de waarheid: koers kan sterk uitbreken

Analyses
Thorchain (RUNE) koersvoorspelling: stijging naar $8 verwacht

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Aave (AAVE), bekend als een vooraanstaand DeFi-platform, staat centraal in onze analyse van vandaag. We richten ons op de koersverwachting van AAVE voor de komende periode. Je vindt in dit artikel een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Meer weten of heb je specifieke vragen? Voor een bijdrage van 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen kunt stellen aan onze experts. Deze analyse dient als informatie, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe AAVE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin belichtten zij de volgende aspecten:

“Bij AAVE staat er een belangrijke doorbraak te wachten: de $120-125 zone. Het overschrijden van deze drempel is essentieel om verder te kunnen kijken naar hogere niveaus. Momenteel bevindt AAVE zich in een 12345 Elliott Wave patroon omhoog, wat wijst op een mogelijke stijging.

 

Dankzij dit patroon kunnen we een strak invalidatieniveau vaststellen op $82. Hiermee dekken we een groot deel van het risico af. Als de koers erin slaagt de eerder genoemde drempels te doorbreken, verwachten we een stijging naar de blauwe zone rond de $180.

 

Deze ontwikkelingen in AAVE zijn cruciaal voor onze toekomstige handelsbeslissingen. We blijven de situatie nauwlettend volgen en zullen jullie voorzien van updates bij significante veranderingen.”

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Dqkvb85U/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie