Wessel Kersting Wessel Kersting
25/01/2023 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:18

Analist voorspelde crypto stijging correct, maar vreest nu harde daling

Analyses
Analist voorspelde crypto stijging correct, maar vreest nu harde daling

Foto: ST House Studio/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van the sandbox (SAND) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Bitcoin en crypto richting afgrond, Nederlandse experts delen nieuw plan
Bitcoin en crypto richting afgrond, Nederlandse experts delen nieuw plan

Technische analyse SAND koers

In een vorige analyse van the sandbox hadden de analisten van Crypto Insiders aangegeven waar zij verwachten dat de bodem zou liggen voor de koers.

Dat bleek achteraf precies te kloppen en de SAND koers kon vanaf deze zone al met bijna 70% stijgen in 2023. In een nieuwe analyse waarschuwen zij echter voor een flinke daling:

“De koers van SAND is hard gestegen sinds onze koopzone aan het einde van wave 3. Nu zien we dat de koers de verwachte wave 4 heeft afgerond. We verwachten dat de koers binnen het bereik van het 38,2% en 50% Fibonacci-niveau blijft, oftewel de rode zone.

We denken namelijk dat SAND nog één laatste beweging omlaag zal maken om de vijfde en laatste wave te maken en het patroon volledig af te ronden. Ons doel hiervoor ligt in de groene zone tussen de $0,2469 en $0,2812. Dat zou dus nog een daling van 60% tot 70% kunnen zijn, maar hier liggen nieuwe kansen want we verwachten daarna weer een stijging.”

Deze analyse is 23 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

https://youtu.be/oHBdPtq2HkE?t=9

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie