Wessel Kersting Wessel Kersting
14/11/2022 18:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:16

Analyse: metaverse tokens storten in, let op deze crypto koers

Analyses
Metaverso: En enero, sus tokens fueron mas rentables que el Bitcoin

Foto: Have a nice day Photo/Shutterstock

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van the sandbox (SAND) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Ondo crypto lijkt klaar om te knallen na bereiken van grootse mijlpaal
Ondo crypto lijkt klaar om te knallen na bereiken van grootse mijlpaal

Metaverse crypto vangen klappen

Het valt op dat vooral cryptocurrencies gebonden aan de zogenaamde metaverse het zwaar hebben vandaag. De drie bekendste tokens uit deze sector staan vandaag het diepst in het rood onder de grootste crypto. Zo staat op het moment van schrijven sandbox (SAND) vandaag meer dan 5% in de min, decentraland (MANA) maar liefst 6% en axie infinity (AXS) zelfs ongeveer 8%. Alle drie koersen verloren al zo’n 30% van hun waarde door de FTX crash afgelopen week.

Advertentie

Technische analyse SAND koers

Vandaag zoomen we in op de koers van SAND. De koers kon niet genoeg support vinden rond $0,6 en zakte tegen vanochtend al naar $0,55. Vervolgens kon SAND samen met de markt iets herstellen, maar de $0,6 was nu omgeslagen in weerstand. SAND zakt op het moment van schrijven naar $0,58.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders gaven de analisten al langer aan dat dat SAND flink kan dalen, zoals in de vorige analyse is te lezen. De analisten blijven echter vooralsnog bearish over SAND en dat leggen zij als volgt uit:

“Voor SAND wachten we nog steeds op de continuatie naar beneden. Wij verwachten dat de koers nog richting de groene zone op de grafiek zal dalen. Deze zone wordt gevormd door een Fibonacci cluster van een aantal belangrijke niveaus en ligt tussen de $0,45 en $0,52. Daarnaast maakt de koers een groter 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de vijfde en laatste wave bijna ten einde komt.

Zodra dit patroon afgerond wordt, verwachten we een omkeer en kan de koers weer stijgen. Zodra wij duidelijker in kaart kunnen brengen waar deze stijging zal leiden, zullen we dat zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving van Crypto Insiders.”

Bovenstaande SAND analyse is op 14 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

The sandbox kopen of verkopen?

Overweeg jij SAND te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Advertentie