Wessel Kersting Wessel Kersting
13/03/2023 08:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:57

Analyse toont dat er veel volatiliteit op komst is voor deze crypto

Analyses
Bitcoin update: analist deelt koersverwachting

Foto: TommyStockProject/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. De verwachting van onze analisten is dat deze crypto op korte termijn eerst nog verder zal dalen. Bezit je deze crypto niet? Dan hebben we goed nieuws, onder in dit artikel leggen we namelijk uit hoe je winstgevend kunt handelen wanneer de koers van een crypto daalt! Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse QNT koers

Afgelopen nacht heeft de markt voor cryptocurrencies een opmerkelijke ommekeer laten zien. Na aanvankelijk sterk in het rood te hebben gestaan, zien we nu een stijging van ongeveer 10% over de hele markt, waaronder QNT. Desalniettemin verwachten de analisten van Crypto Insiders nog steeds een aanzienlijke daling. Dit is wat ze erover te zeggen hebben:

“De koers van QNT blijft dalen en heeft nieuwe dieptepunten bereikt. Hoewel de daling nog niet erg sterk is, is er duidelijk sprake van een neerwaartse trend. We bevinden ons hier in een neerwaartse C-golf van een ABC-Elliott Wave-patroon. Dit patroon wijst erop dat er nog aanzienlijke marktturbulentie op komst is.” 

Houd er rekening mee dat deze analyse al een week oud is, dus ouder dan de crash van afgelopen week. De analisten hadden achteraf dus gelijk dat quant diep zou kelderen. Zodra de daling doorzet, kunnen de analisten mogelijk een nieuwe koopzone identificeren. In de Premium omgeving zal snel een nieuwe analyse voor QNT te vinden zijn.

Deze analyse is op 6 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen door zoeheten shortposities te openen wanneer de verwachting is dat de waarde van een cryptovaluta gaat afnemen. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie