Wessel Kersting Wessel Kersting
19/11/2023 09:51 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/11/2023 09:51

Avalanche (AVAX) analyse: Focus op $18,54 voor groei naar $26

Analyses
Avalanche (AVAX) klaar voor weg naar nieuwe piek vanaf groene zone

Foto: Vector-3D/Shutterstock

In dit artikel richten we ons op de koers van avalanche (AVAX), een geavanceerd blockchain-platform dat zich kenmerkt door hoge snelheid. Deze analyse uit onze Premium omgeving duikt in de recente koersbewegingen van AVAX en biedt perspectieven op de toekomstige ontwikkelingen.

Voor diegenen die verder willen gaan dan deze basisanalyse, bieden we een proefperiode van 30 dagen in onze Premium omgeving aan voor slechts €1. Hier vind je diepgaandere analyses en kun je discussies voeren met onze experts en gelijkgestemde investeerders.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe AVAX analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Doordat onze eerdere koersdoelen voor AVAX behaald zijn, kunnen we op zoek gaan naar nieuwe instapmomenten. Op dit moment zien we in onze analyse een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we ons in de vierde wave bevinden.

 

Onze verwachting is dat we nu een mogelijke daling van de koers naar $18,54 krijgen. We anticiperen dat vanaf dit niveau de stijging ingezet zal worden om de vijfde en laatste wave te vormen. Dit is een interessant moment, omdat het ons nieuwe kansen biedt.

 

De zone rond de $26 wordt door ons team nauwlettend in de gaten gehouden. Deze zone is van groot belang, aangezien het een sleutelpunt kan zijn voor de vorming van de laatste wave. We blijven alert op marktveranderingen en zullen onze leden direct informeren over nieuwe ontwikkelingen en mogelijke instapmomenten.”

Datum analyse: 17 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/uE3FFQSg/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement