Wessel Kersting Wessel Kersting
24/04/2024 15:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/04/2024 10:18

Avalanche (AVAX) bij cruciale zone: kans op sterke koersomkeer

Analyses
Avalanche (AVAX) bijna op dieptepunt, grote stijging lijkt in zicht

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en veiligheid, is het onderwerp van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AVAX, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we als eerst de nieuwste analyses en live-streams delen.

Technische analyse Avalanche (AVAX) koers

Avalanche is recent fors gedaald, maar de analisten van Crypto Insiders blijven positief over de langere termijn vooruitzichten. Dat legden ze onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘We zien dat de prijs van AVAX zich rond de blauwe supportzone, net onder de $30 bevindt, wat historisch gezien sterke steun heeft geboden. Vanuit deze zone zouden we mogelijk een ommekeer in de koers kunnen zien.

 

De dalende trend heeft handelaren  op scherp gezet, maar over de langere termijn zouden we hier mogelijk instapniveaus kunnen vinden. Hoewel we een doorbraak onder dit niveau niet uitsluiten zien we dit als een minder waarschijnlijk scenario. Mocht dit toch gebeuren, dan moeten we rekening houden met een daling naar $8,53.

 

Als we ons richten op het grotere plaatje, zien we dat AVAX zich sterk blijft houden. Bij behoud van het supportzone verwachten we dat de koers zich zal herstellen en in de komende maanden zal streven naar een opwaartse beweging richting de vorige piek bij de $70.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RW9oqhsi/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie