Wessel Kersting Wessel Kersting
13/05/2024 13:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/05/2024 12:25

Avalanche (AVAX) bijna op dieptepunt, grote stijging lijkt in zicht

Analyses
Avalanche (AVAX) vormt zeldzaam patroon, koers kan 150% stijgen

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn hoge snelheid en lage transactiekosten, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor AVAX, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Avalanche lijkt langzaamaan zijn neerwaartse patroon af te ronden en dat biedt mogelijk nieuwe kansen voor handelaren en beleggers. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“AVAX bevindt zich momenteel in een consolidatiefase, kenmerkend voor de vorming van een WXY Elliott Wave patroon. De recente activiteit suggereert dat we net een Wave 4 hebben afgerond en mogelijk de laatste wave van dit patroon ingaan.

 

Dit zou kunnen duiden dat we dichtbij de bodem zijn rond het huidige niveau van $30, wat het mogelijk als een potentieel interessante instapzone maakt. Voor handelaren is het nu van belang om te kijken naar tekenen van stabilisatie en een ommekeer in de groene zone.

 

Als avalanche inderdaad steun vindt in de groene zone rond de $30 en vervolgens tekenen van kracht vertoont, zou dit mogelijk een gunstig moment voor ons zijn om posities te openen in anticipatie op de verwachte opwaartse trend.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DcEugvau/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie