Wessel Kersting Wessel Kersting
03/03/2024 11:37 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/03/2024 13:37

Avalanche (AVAX) kan snel doorschieten naar $56 en mogelijk hoger

Analyses
Avalanche (AVAX) kan nog dieper dalen, waarschuwen crypto-experts

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX), gewaardeerd om zijn hoge snelheid, wordt belicht in deze analyse. We bekijken de koersverwachting van AVAX met een analyse uit de Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro ontvang je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen aan 1.500 actieve leden. Onthoud dat onze analisten hier zijn om te informeren; zij bieden geen financieel advies.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

AVAX vormt nu een bullish patroon. De analisten van Crypto Insiders deelde het volgende in een update in de Premium omgeving:

“We zijn positief over AVAX en verwachten dat de prijs verder zal stijgen. Na het zien van een eerste en tweede wave in de prijsbeweging, kijken we uit naar een voortzetting van deze stijging.

 

We denken dat de prijs kan oplopen tot ongeveer het 127,2% Fibonacci-niveau, wat op de $56 ligt. Omdat we midden in een ‘12345 Elliott Wave’ patroon zitten, is er zelfs kans op een nog hogere stijging.

 

Om veilig te spelen, hebben we een stoploss ingesteld op de vorige low van $27,12, aangegeven met een rode lijn. Hiermee kunnen we ons risico verkleinen. In de Premium omgeving blijven we AVAX nauw in de gaten houden en regelmatig updates geven.”

Datum analyse: 29 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9AvsMyaw/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie