Wessel Kersting Wessel Kersting
08/04/2024 10:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/04/2024 09:27

Avalanche (AVAX) kan vanaf groene zone snel stijgen naar nieuwe piek

Avalanche-AVAX
Analyses
Ripple (XRP) lijkt klaar voor grote sprong ondanks SEC rechtszaak

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en veiligheid, is vandaag het onderwerp van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AVAX, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Onlangs maakte avalanche een flinke daling, maar dit leidde volgens de analisten van Crypto Insiders tot nieuwe kansen. AVAX kan namelijk vanaf de groene zone weer fors stijgen, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“We merkten meteen op wat er gebeurde toen AVAX onder die cruciale steunlijn dook, namelijk een sterke verkoopgolf. Dit vond plaats nadat de steun rond de $55 doorbroken werd.

 

De daling biedt ons echter een nieuwe kans om onze positie uit te breiden. Vanaf de groene zone, tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, verwachten we weer een stijging. Na het zien van een wave 1 en 2, kijken we uit naar de wave 3.

 

Deze wave kan ons flink omhoog duwen, zelfs voorbij de recente piek van $65. We zijn dus optimistisch over AVAX, maar zetten voor de zekerheid een stoppunt op $34, voor het geval dat de koers toch dieper daalt.”

Datum analyse: 5 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XPP6ceZK/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie