Wessel Kersting Wessel Kersting
30/11/2023 19:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/11/2023 23:04

Avalanche (AVAX) klaar voor weg naar nieuwe piek vanaf groene zone

Analyses
Avalanche (AVAX) klaar voor significante marktbeweging naar nieuwe top

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX) staat bekend om zijn razendsnelle transacties en is een opkomende ster in de cryptowereld. Onze nieuwste analyse, direct uit de Premium omgeving van Crypto Insiders, focust zich op de koers van AVAX, waarbij we kijken naar recente marktbewegingen en wat dit betekent voor de toekomst.

Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot meer exclusieve content, handig voor elke investeerder of handelaar die op zoek is naar kansen in de markt. Onthoud dat deze analyse slechts informatief is en niet als financieel advies dient.

Ripple (XRP) analyse wijst op aankomende koersomkeer in blauwe zone

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe AVAX-analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Zij benadrukten hierin de volgende punten:

“AVAX heeft een flinke stijging doorgemaakt, met een klim van $8 naar $24 in iets meer dan een maand tijd. Door deze beweging zien we een 12345 Elliott Wave patroon vormen, waarbij de $24 het hoogtepunt van wave 3 markeerde.

 

Momenteel ervaren we een kleine correctie vanaf die piek naar de groene koopzone, die ligt tussen de $18 en $20. Dit is een prijsgebied waar onze interesse gewekt en we overwegen om AVAX te kopen. Het is in deze zone dat we de voltooiing van wave 4 verwachten.

 

Zodra wave 4 is afgerond, anticiperen we het begin van een opwaartse wave 5. We zijn optimistisch dat deze ons naar de blauwe zone vlak boven de $26 zal leiden, waarbij we een nieuw piek voor AVAX voor ogen hebben.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2vs6j0ZV/

Tip: verdien passief inkomen met eigen crypto

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo biedt staking en lending voor crypto, waarmee je passief inkomen genereert. Bij staking krijg je beloningen voor netwerkondersteuning, terwijl lending rente oplevert door je crypto uit te lenen. Met veilige bewaring bij Bitvavo en beloningen tot 15%, is dit een aantrekkelijke manier voor extra inkomsten. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie