Wessel Kersting Wessel Kersting
04/01/2024 08:36 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/01/2024 13:34

Avalanche (AVAX) koers in uitdagende fase: analyse wijst op daling

Analyses
Avalanche (AVAX) bij cruciale zone: kans op sterke koersomkeer

Foto: Vector-3D/Shutterstock

In dit artikel bespreken we avalanche (AVAX), opvallend door zijn hoge schaalbaarheid en snelle consensusmechanisme. Onze focus: de koersverwachting voor AVAX. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of wil je meer weten? Met 1 euro krijg je toegang tot onze Premium omgeving voor 30 dagen, en kun je al je vragen stellen. Deze analyse is ter informatie, en is geen financieel advies.

Technische analyse avalanche (AVAX)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe AVAX analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Onze analyse van avalanche wordt nog mooi gevolgd. We hebben een opwaarts ‘ending diagonal’ patroon gevonden dat inmiddels is afgerond, wat heeft geleid tot de verwachte daling.

 

Momenteel kijken we naar een ABC Elliott Wave patroon in de AVAX grafiek. We verwachten dat AVAX de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus zal opzoeken, wat neerkomt op een koers tussen de $27,79 en $30,79.

 

Deze analyse wijst op een uitdagende periode voor AVAX in de nabije toekomst.“

 

Deze analyse werd op 2 januari in de Premium omgeving gedeeld. Op 3 januari maakte de koers, zoals voorspeld, een forse duik.

Datum analyse: 2 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oY0r540m/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie