Wessel Kersting Wessel Kersting
08/12/2023 09:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/12/2023 10:05

Avalanche (AVAX) koers wil snel de weg omhoog vervolgen

Avalanche-AVAX
Analyses
Avalanche (AVAX) kan omhoog uitbreken met mysterieuze airdrop

Foto: Vector-3D/Shutterstock

In dit artikel richten we ons op de koers van avalanche (AVAX). Speciaal uit onze Premium omgeving bieden we een analyse van de huidige marktbewegingen en toekomstige verwachtingen van AVAX.

Onze Premium omgeving biedt niet alleen meer analyses, maar ook de kans om deel te nemen aan gesprekken met experts. Probeer het nu uit voor slechts 1 euro voor een periode van 30 dagen. Onze informatie is bedoeld ter ondersteuning en is geen financieel advies.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders onlangs weer een AVAX-analyse gedeeld met in de Premium omgeving. De analisten onthulden de volgende essentiële elementen:

“Recent zagen we een opmerkelijke beweging in de markt: een stijging van $22 naar $27 in minder dan een dag. Momenteel bevinden we ons in een fase van kortstondige zijwaartse prijsactie.

 

Volgens onze analyse lijkt deze trend aan te houden, met de mogelijkheid van een korte piek naar de $27,40 zone. In deze zone verwachten we echter enige weerstand.

 

Toch zijn we van mening dat de koers deze weerstand uiteindelijk zal doorbreken, waardoor we een aanzienlijke stijging zullen zien die de koers verder omhoog zal duwen naar nieuwe lokale hoogtepunten. We anticiperen op een mogelijke stijging van ongeveer 20% vanaf de huidige niveaus.”

Datum analyse: 6 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oe9Vd39H/

Tip van de redactie: gratis crypto via Bitvavo

Bitvavo, de Nederlandse crypto beurs, geeft in december 20 euro crypto weg aan iedereen die zich registreert. Bij Bitvavo kun je bovendien tot 10.000 euro handelen zonder dat je daarvoor handelskosten betaalt. Dit aanbod geldt alleen deze maand, dus als je interesse hebt, meld je vandaag nog aan.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie