Wessel Kersting Wessel Kersting
21/03/2024 16:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/03/2024 10:39

Avalanche (AVAX) maakt zich op voor volgende stijging; $64 in zicht

Avalanche-AVAX
Analyses
Litecoin toont kracht ondanks correctie, experts blijven optimistisch

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn snelle transactiesnelheden, is het onderwerp van deze analyse.

We verkennen de nabije koersverwachting voor AVAX, met een analyse uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en regelmatig live-streams gehouden.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Avalanche is opvallend een van de sterkere coins van de afgelopen periode. Waar de meeste cryptocurrencies een flinke correctie ondervonden, viel dit voor AVAX mee. Dit was ook niet onopgemerkt gebleven onder de analisten. Zij zeiden onlangs het volgende over AVAX:

“AVAX heeft zich goed staande gehouden tijdens de recente correctie, wat ons vertrouwen geeft om bij ons oorspronkelijke plan te blijven. We verwachten een mooie voortzetting van de prijsstijging.

 

Op de grafiek is een ‘12345 Elliott Wave’ patroon zichtbaar, waarbij we zojuist de vierde wave hebben afgerond. Dit betekent dat we nu aan het begin staan van de vijfde wave, waarna we weer een correctie verwachten.

 

We richten ons nu op de blauwe zone bij de 161,8% Fibonacci, wat in dit geval neerkomt op een koers van ongeveer $64. Dit is het punt waar de grotere derde wave van het huidige patroon naar verwachting zal eindigen. Kortom, we blijven positief over de toekomst van AVAX.”

Datum analyse: 14 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/C0ek5u6P/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie