Wessel Kersting Wessel Kersting
23/02/2024 10:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/02/2024 11:53

Avalanche (AVAX) stuit op weerstand, neerwaartse trend in aantocht

Analyses
Chainlink (LINK) stuit op weerstand, kan flink dalen naar blauwe zone

Foto: Shutterstock/Artit Wongpradu

Avalanche (AVAX), bekend om zijn transactieverwerking en schaalbaarheid, staat centraal in deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor AVAX voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

In onze Premium omgeving delen we niet alleen wekelijks analyses voor meer dan 20 crypto, we maar organiseren wij ook prijsvragen en weggeefacties voor meer dan 1.500 leden. Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Onthoud, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse avalanche (AVAX)

AVAX laat een aantal bearish signalen zien, waardoor de analisten van Crypto Insiders goed oppassen. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“Het ziet ernaar uit dat de recente opwaartse trend van AVAX niet langer doorzet. We hebben vastgesteld dat het patroon, in dit geval een ABC Elliott Wave patroon, voltooid is en dat we op weerstand zijn gestuit bij het 161,8% Fibonacci-niveau.

 

Dit geeft aan dat we nu een aanzienlijke daling verwachten. Deze daling verwachten we te volgen in een 5-waves patroon. Op dit moment richten we onze aandacht op de volgende dynamische steunlijn, die rond de $32 lijkt te liggen.

 

We anticiperen op een beweging naar beneden richting dit niveau, maar het is nog te vroeg om te zeggen waar precies een ommekeer in de koers zal plaatsvinden. We blijven de situatie van AVAX nauwgezet volgen en zullen in de Premium omgeving regelmatig updates geven.” 

Datum analyse: 21 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Ljo4BKNO/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie