Wessel Kersting Wessel Kersting
13/06/2024 18:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/06/2024 12:49

Avalanche (AVAX) toont zeldzaam patroon: sterke stijging verwacht

Avalanche-AVAX
Analyses
Avalanche (AVAX) koers keert dankzij steun van financiële instellingen

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat uitblinkt door zijn snelle transactietijden en schaalbaarheid, is het onderwerp van dit artikel.

We verkennen de koersverwachting voor AVAX, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en livestreams delen.

Nieuwe instapkansen voor avalanche (AVAX)

De analisten van Crypto Insiders zien een interessante kans ontstaan voor avalanche die kan leiden tot een flinke stijging. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“De koers van AVAX ziet er interessant uit. Wij zien op de langere termijn een 12345 Elliott Wave patroon afronden, en nu zien we de correctieve wave die volgt. Binnen dit patroon zien we ook een zeldzaam WXYXZ EW-patroon ontstaan.

 

Toch verwachten we dat de koers nog een treetje omlaag kan gaan richting de groene koopzone tussen de $20 en $30. Hier willen wij graag een positie opbouwen voor AVAX, aangezien we vanuit hier een flinke stijging verwachten.

 

Op dit moment wachten we eerst af hoe de koers zal reageren in deze zone en gaan vervolgens hier op zoek naar het perfecte instapmoment. Deze strategie biedt ons een gunstige kans om te profiteren van de verwachte opwaartse beweging en we blijven alert op verdere marktontwikkelingen.”

Datum analyse: 10 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Bw4BWOSn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie