Wessel Kersting Wessel Kersting
12/10/2023 15:44 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/10/2023 12:30

Bekende crypto handelaren lekken opvallende strategie

Analyses
Render (RNDR) begint te herstellen van forse daling en kan 80% stijgen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van aave (AAVE), direct vanuit onze exclusieve Premium omgeving. Heb je nog geen AAVE in je portefeuille? Dit is dan een perfect moment om te leren van onze analisten om nieuwe kansen te ontdekken.

Onze experts verkennen wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun inzichten met meer dan 1.000 leden. Word lid van onze Premium omgeving en krijg direct toegang tot deze analyses en de mogelijkheid om onze top-analisten alles te vragen.

AAVE speelt een centrale rol in de DeFi-wereld door gebruikers crypto te laten lenen en uitlenen. Onthoud, dit is geen financieel advies, maar een kijkje in de strategieën van onze experts.

Nieuwe instapkansen voor AAVE

De wereld van cryptoi is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat AAVE binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“AAVE lijkt een keerpunt te hebben bereikt, met het einde van het 12345 Elliott Wave patroon rond de $72. Dit suggereert een aanstaande correctieve fase, typisch voor deze marktcycli.

We voorzien een neerwaartse correctie, mogelijk in de vorm van een WXY Elliott Wave patroon, die AAVE naar een aantrekkelijke groene koopzone tussen $54 en $61 zou kunnen brengen. Hier overwegen we om onze posities te vergroten, klaar om te profiteren van de volgende stijging.

Deze verwachte opwaartse beweging, na de aankomende daling, belooft meer dan een korte opleving te worden; onze gegevens suggereren een sterke stijging, potentieel ver boven de $76. Ondanks de onzekere marktomstandigheden, wijst onze analyse op een aanzienlijke opwaartse beweging.”

Deze analyse is op 9 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie