Wessel Kersting Wessel Kersting
24/01/2024 09:58 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/01/2024 10:38

Bitcoin (BTC) koers gaat op korte termijn uitdagende periode tegemoet

Bitcoin-BTC
Analyses
Solana (SOL) kan na volgende dip hard stijgen richting prijsrecord

Foto: tomeqs/Shutterstock

Bitcoin (BTC) staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor BTC voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud dat onze analyses geen financieel advies zijn.

Technische analyse bitcoin (BTC)

Bitcoin zit in een uitdagende periode, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit aan Premium leden. Zij hadden afgelopen week al gewaarschuwd voor de daling van deze week:

“Voor bitcoin blijft de marktsituatie uitdagend. Onze aandacht richt zich de komende periode op de gele dynamische trendlijn op de grafiek, die rond de $39.000 ligt. Volgens onze analyse is het waarschijnlijk dat we deze lijn zullen doorbreken om de C-wave van een ABC Elliott Wave patroon te vormen.

 

Ondanks deze neerwaartse beweging, verwachten we dat de koers rond deze lijn zal blijven schommelen. Op korte termijn houden we dus een bearish perspectief aan, terwijl we uitkijken naar interessante niveaus voor mogelijke toekomstige bewegingen.

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat, ondanks de huidige bearish trend, we op de lange termijn bullish blijven over BTC. Deze fase beschouwen we als een tijdelijke correctie binnen een grotere opwaartse trend.

Datum analyse: 19 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3zDXPwf7/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie