Wessel Kersting Wessel Kersting
24/05/2024 11:56 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/05/2024 11:09

Bitcoin Cash (BCH) kan met ruim 100% stijgen vanuit de groene zone

Bitcoin Cash-BCH
Analyses
Bitcoin cash kan flink dalen, maar groene zone biedt nieuwe kansen

Foto: oatawa/Shutterstock

Bitcoin Cash (BCH), ontstaan uit een ‘hard fork’ van bitcoin voor snellere en goedkopere transacties, staat vandaag centraal in onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, gesteund door inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin cash (BCH)

Bitcoin cash vormt momenteel een interessant patroon die de koers kan leiden tot nieuwe kansen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“BCH bevindt zich momenteel in een correctieve fase binnen een dalende wigpatroon, wat onderdeel is van een groter Elliott Wave-patroon. We verwachten dat de koers nog wat verder zal dalen en de groene koopzone tussen $226 en $405 zal bereiken. Deze zone komt overeen met de 78,6% en 50% Fibonacci-niveaus.

 

Binnen het Elliott Wave patroon zien we dat BCH zich in wave 2 bevindt, waarbij we anticiperen op een laatste neerwaartse beweging richting de onderste grenzen van deze zone voordat een nieuwe impulsieve wave omhoog begint. Wij zullen overwegen om onze positie uit te breiden in de groene zone, in afwachting van de opwaartse beweging.

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we dat BCH aanzienlijk zal stijgen. Ons doel is een stijging richting $700 en mogelijk zelfs daar voorbij. Dat zou een stijging van ruim 100% betekenen vanuit de groene zone. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen in de Discord omgeving.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ipu2kbFZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie